Meidän blogi

Manikyyri: 5 virhettä, joita et tiennyt

Kun suunnittelet manikyyrin ajanvarausta, ajattelet todennäköisesti hetkeä, jolloin pääset rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi. Kuitenkin, on olemassa muutamia yleisiä tapoja, jotka saattavat näyttää hyviltä ideoilta, mutta todellisuudessa ne voivat vaikeuttaa geelilakkauksen onnistumista ja jopa vahingoittaa kynsiäsi. Tässä viisi yllättävää virhettä, joita ehkä et tiennyt sinun kannattavan välttää ennen manikyyriä. Seuraa tätä opasta ja saa täydellinen manikyyri joka kerta!

1. Itse tehty kynsinauhojen poisto

Kynsinauhojen itse poistaminen ennen salonkikäyntiä voi tuntua ajansäästöltä, mutta se voi todellisuudessa vaikeuttaa ammattilaisen työtä. Virheellinen poisto voi aiheuttaa kynsinauhojen vahingoittumisen ja jopa tulehduksen riskin kasvun.

2. Vanhan geelilakkauksen itsepoisto

Vaikka haluaisitkin ”helpottaa” kynsiteknikon työtä poistamalla vanhan geelilakkauksen itse, tämä voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Ammattilaiset käyttävät hellävaraisia menetelmiä ja tuotteita, jotka suojaavat kynttä ja poistavat geelilakkauksen tehokkaasti ilman vahingoittamista.

3. Rasvaisten voiteiden käyttö

Vaikka kynsinauhaöljyjen ja käsivoiteiden käyttö manikyyrikäyntien välillä onkin suositeltavaa, vältä niiden hätäistä levittämistä juuri ennen salonkiin saapumista. Meillä on salainen kyky tunnistaa viime hetken paniikkihoito! 😀 Rasvaiset käsivoiteet tai öljyt voivat jättää jäämiä kynnelle, mikä vaikeuttaa uuden lakkauksen tarttumista. Pidä siis kädet ja kynnet puhtaina ja kuivina ennen tapaamistamme; me hoidamme loput.

4. Kynsien viilaaminen ja muotoileminen

Vaikka saatat ajatella, että kynsien viilaaminen ja muotoileminen kotona säästää aikaa, se voi itse asiassa rajoittaa kynsiteknikon mahdollisuuksia luoda juuri sinulle sopiva muoto ja pituus.

5. ”Pienet Korjailut” ennen Salonkia

Vältä ”pieniä korjauksia”, kuten lohjenneen kynnen liimaamista tai kynsinauhojen nyppimistä. Tällaiset toimenpiteet voivat vaikeuttaa lopputuloksen saavuttamista ja jopa johtaa infektioihin.

Tullessasi manikyyriin, anna ammattilaisten hoitaa työ alusta loppuun. He tietävät, miten valmistella kynnet optimaalisesti ja varmistavat, että saat nauttia kauniista ja pitkäkestoisesta lopputuloksesta. Muista, että manikyyri on paitsi kauneudenhoitoa myös rentoutumishetki, joten anna itsellesi lupa nauttia siitä täysin rinnoin!

Kysyttävä?

Lähetä meille YV Instagramissa.

Seurata meitä

Jaa artikkeli