Kaunis geelilakkaus Kuopiossa

palvelu

geelilakkaus

Jos unelmoit terveistä ja kauniista kynsistä, jotka pysyvät virheettöminä mahdollisimman pitkään, geelilakkaus on sinulle optimaalinen valinta.

Kaunis geelilakkaus yhdistää tavanomaisen kynsilakan ja kestävän geelin parhaat puolet, tarjoten pitkäkestoista kauneutta kynsillesi. Salongissamme Kuopiossa tarjoamme geelilakkauksen edullisesti, joten voit nauttia sen lukuisista eduista.

Valikoimassamme on runsaasti sävyjä neutraaleista säihkyviin, mahdollistaen yksilöllisen lookin luomisen. Tarjoamme myös tyylikkäitä koristeluja ja puuteriefektejä, sekä ombre ja babyboomer geelilakkaukset, jotka täydentävät tyyliäsi. Geelilakkauksen kestävä koostumus varmistaa, että kynnet säilyvät lohkeilematta ja täydellisen tasaisina pitkään.

Kaunis geelilakkaus kynsillä
Paras geelilakkaus Kuopio kynsistudio

Mitä TULISI tietää

Geelilakkauksemme sisältää jotain erityistä: syvämanikyyrin, eli kynsinauhojen huolellisen käsittelyn. Poistamme kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja tarkasti sähköisellä kynsiviilalla. Tämä koneellinen syvämanikyyri on erikoisalaamme, ja se takaa, että geelilakkaus pysyy virheettömänä ja näyttävänä pidempään. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa geelilakan levittämisen aivan kynnen juureen asti, mikä saa lakkauksen näyttämään juuri tehdyltä viikkojen ajan. Manikyyrin jälkeen kynsinauhojen linja on tasainen, siisti eikä hilseile. Se kestää perinteisiä manikyyrimenetelmiä kolme kertaa pidempään.

Valitsemalla meidät saat geelilakkauksen, joka ei vain ole edullinen, vaan myös kestävä ja visuaalisesti täydellinen. Tervetuloa kokeilemaan Kuopion parasta geelilakkausta, jossa yhdistyvät laatu, turvallisuus ja pitkäkestoinen kauneus. K16.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 7 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa on ihanteellinen yhdistelmä laatua ja edullisuutta. Ammattitaitoiset kynsiteknikkommme takaavat, että saat toiveidesi mukaiset kynnet, korjailevat muotoilua ja levittävät kestävän pinnan. Varaa aikasi jo tänään ja huomaa itse, miten kestolakkaus voi muuttaa kynsiesi ilmeen kauniiksi ja pitkäkestoisiksi.

Geelilakan Edut

Geelilakkaus Kuopio
Geelilakkaus Kuopio
Geelilakkaus Kuopio

FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Kynnet tulee huollattaa 3–5 viikon välein riippuen omien kynsien kasvunopeudesta.

Kyllä, kynsiä voi normaalisti lyhentää kotona viilalla, jos ne kasvavat liian pitkiksi huoltojen välissä. Kun lyhennät kynsiä kotona, on tärkeää muistaa, että et saa viilata kynsien sivuja, vain pituutta. Muuten saatat vahingoittaa kynnen muotoa tai itse kynttä. On myös tärkeää, että lyhennät kynsiäsi viimeistään viikko ennen salonkikäyntiä, jotta meillä olisi riittävästi kynnen pituutta työstettäväksi.

Jos sinulla on muualla laitetut geelilakkaus tai geelikynnet, voit tulla huollattamaan ne meillä.

Jos et halua uutta geelilakkausta, voimme tarjota hellävaraisen ammattimaisen geelilakkauksen poiston. Se sisältää kynsinauhojen siistimisen ja ravitsevan lakan levittämisen. Tämä hoitaa kynsiäsi geelilakkauksen jälkeen, pitäen ne vahvoina ja kauniina.

alk. 

60€

Sisältää kynsinauhojen täydellisen poistamisen eli syvämanikyyrin. Ei sisällä vanhan geelin/geelilakkauksen/kynsilakan poistoa tai huoltoa eikä pidennystä. K16

Geelikkaus: lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valikoineet geelilakkauspalvelut, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen manikyyrikokemuksen. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä kauneudenhoitotarpeitasi ja toiveitasi.

hemmottele itseäsi

Varaa aika geelilakkaukseen Kuopiossa

hinnasto

Geelilakkaus Kuopio

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

GEELILAKKAUS UUDET

60€

Geelilakkaus tarjoaa kauniin ja pitkäkestäisen lopputuloksen jopa kolmeksi viikoksi. Palvelu sisältää kynsinauhojen perusteellisen poiston eli syvämanikyyrin. Huomioithan, että palvelu ei käsittä aiemman geelin, geelilakkauksen tai kynsilakan poistoa, huoltoa tai kynsien pidennystä. Palvelu on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

GEELILAKKAUS HUOLTO

65€

Vanhan geelilakkauksen poisto, syvämanikyyri sekä värillinen geelilakkaus. Palvelu ei sisällä kynsien pidennystä. K16.

Geelilakkaus poisto

40€

Geelilakkauksen poisto ja pikamanikyyri.

"All in" Geelilakkaus

82€

Vanhan geelilakkauksen poisto, syvämanikyyri ja värillinen geelilakkaus sisältyvät palveluun. Tarpeen mukaan palveluun voidaan lisätä 1-3 kynnen korjaus, vahvistus tai muodon muutos sekä 1-4 kynnen kevyt koristelu. Huomioithan, että kynsien pidennys ei kuulu palveluun. Palvelu on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Yllätysgeelilakkaus

70€

Jos värin, muodon, pituuden ja koristelun valinta tuntuu haastavalta, tarjoamme helpotukseksi yllätysgeelilakkauksen 🤍. Palvelu sisältää syvämanikyyrin ja värillisen geelilakkauksen, jossa voit valita sävyn olevan joko nude, kirkas tai tumma. Lisäksi saat muutaman kynsikoristelun. Palveluun kuuluu myös vanhan lakkauksen poisto. Ilman pidennystä. K16.