Koe ammattitaitoiset parturipalvelut

palvelu

parturipalvelut

Jos kaipaat tyylikästä ja huoliteltua hiustyyliä, joka säilyttää muotonsa ja ilmeensä pitkään, koe ammattitaitoiset parturipalvelumme, jotka ovat suunniteltu juuri sinulle.

Parturipalvelumme yhdistävät ammattitaidon ja viimeisimmät trendit, tarjoten sinulle tyylikkään ja kestävän hiustyylin. Salonkimme Kuopiossa tarjoaa monipuolisia parturipalveluita edullisesti, joten voit nauttia huolitellusta ulkonäöstä ja henkilökohtaisesta palvelusta.

Valikoimamme sisältää erilaisia hiustenleikkuuja, modernista klassiseen, sekä trendikkäitä värjäyspalveluita, jotka tuovat ilmeeseesi uutta eloa. Tarjoamme lisäksi partamuotoilua ja -hoitoa, joka viimeistelee lookisi. Ammattitaitoiset parturimme käyttävät vain parhaita tuotteita, varmistaen, että hiuksesi näyttävät hyvältä ja tuntuvat terveiltä pitkään.

parturipalvelut: Mitä TULISI tietää

Parturipalvelut MM Kauneusstudiossa sisältävät jotain erityistä: tarkan parranmuotoilun, jossa yhdistyvät huolellinen ihoalueen käsittely ja kuolleiden ihosolujen poistaminen. Käytämme parranmuotoilussa ja -ajossa erityisiä sähköisiä trimmereitä ja partakoneita, jotka takaavat erinomaisen tarkkuuden ja viimeistelyn. Tämä koneellinen parranmuotoilu on erikoisalaamme, ja se takaa, että parran rajaus pysyy siistinä ja muotoiltuna pidempään. Edistyksellinen tekniikkamme mahdollistaa parranajon, joka on lähellä ihoa mutta samalla äärimmäisen hellävarainen, välttäen ihoärsytystä ja sisäänkasvaneita karvoja.

Valitsemalla meidän parturipalvelumme et saa vain edullista ja ammattitaitoista palvelua, vaan myös tarkan ja visuaalisesti täydellisen parranmuotoilun. Tervetuloa kokeilemaan Kuopion parasta parranajokokemusta, jossa yhdistyvät laadukas työnjälki, ihoa kunnioittavat menetelmät ja pitkäkestoinen tulos.

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Yli 25 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Parturimme Kuopiossa tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta. Ammattitaitoiset parturimme takaavat, että saat toiveidesi mukaisen hiustyylin, korjaavat leikkauksia ja muotoilevat hiuksesi kestävästi. Varaa aikasi jo tänään ja huomaa itse, miten uusi hiustyyli voi muuttaa ilmeesi raikkaaksi ja tyylikkääksi.

parturipalvelut: EDUT

parturipalvelut
parturipalvelut

FAQ: Parturipalvelut

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Hiusmallista ja hiusten kasvunopeudesta riippuen suosittelemme hiustenleikkuuta 4–6 viikon välein, jotta hiuksesi pysyvät hyväkuntoisina ja tyyli säilyy optimaalisena.

Parta kannattaa pestä ja hoitaa säännöllisesti. Ennen muotoilua on hyvä käyttää parranpehmennysainetta, joka valmistaa ihon ja karvat muotoilulle.

Kyllä, voimme tarjota yhdistettyjä palveluita, joissa saat sekä hiustenleikkauksen että parranmuotoilun samalla kertaa. Näin säästät aikaa ja varmistat, että tyyli on kokonaisuudessaan yhtenäinen.

Epätasainen partakasvu on yleinen ongelma, ja osaava parturimme voivat suunnitella muotoilun, joka peittää tai korostaa kasvun eri alueita. Voimme myös antaa vinkkejä parran tiivistämiseksi ja kasvun edistämiseksi.

alk. 

15€

Viiksien muotoilu koneella.

Lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valikoineet lisäpalvelumme parturikäyntejä varten, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen kokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi.

hemmottele itseäsi
Varaa aika parturipalveluun Kuopiossa

hinnasto

parturipalvelut HINNAT

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Parturileikkaus

34€

Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.

Parturileikkaus jenkkisiili

40€

Sisältää pesun

Parturileikkaus ja parranmuotoilu

52€

Lyhyiden hiusten leikkaus ja parranmuotoilu. Sisältää hiustenpesun.

Mallinmuutosleikkaus

69€

Hiusten leikkaaminen uuteen malliin, jossa tehdään merkittävä muutos – esimerkiksi pitkät hiukset lyhennetään polkkatukaksi. Sisältää hiusten pesun.

TASAUSLEIKKAUS

35€

Pitkät hiukset tasataan, ei sisällä hiustenpesua

Parran siistiminen/koneajo

17€

Parran ja viiksien muotoilu

20€

Parran ja viiksien muotoilu koneella.

Parran muotoilu

20€

Parran muotoilu koneella.

Viiksien muotoilu

15€

Viiksien muotoilu koneella.

Permanentti miehille

125€

Permanentti ja leikkaus, niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Sisältää pesun. Valitse tämä saadaksesi TikTok hiukset!