Taitava käsihoito Kuopiossa

palvelu

Käsihoito

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet ovat jokaisen ulkonäön kruunu. MM Kauneusstudiossa Kuopiossa tarjoamme kattavan valikoiman käsihoitoja, jotka on suunniteltu elvyttämään ja kaunistamaan käsiäsi monin eri tavoin. Olipa kyseessä perinteinen käsihoito, erityinen parafiinikäsihoito talven kuivattamille käsille tai rentouttava spa-käsihoito, meillä on palvelu jokaiseen tarpeeseen.

Käsihoito ei ole vain kauneudenhoitoa; se on olennainen osa henkilökohtaista hyvinvointia. Tarjoamme monipuolisia käsihoitoja käyttäen sekä sähköviilaa syvälliseen kynsinauhojen hoitoon että lempeämpiä, rauhoittavia tekniikoita spa-manikyyrissä. Käyttämämme tuotteet ovat korkealaatuisia, ja ne on valittu takaamaan pitkäkestoiset, näkyvät tulokset. Erityisesti parafiinihoito on ihanteellinen valinta talvikuukausina tai lentomatkojen jälkeen, kun iho kaipaa lisäkosteutusta ja hoivaa.

Mitä TULISI tietää

Käsihoidossamme käytämme sähköviilaa, joka mahdollistaa erittäin tarkan ja hellävaraisen kynsinauhojen käsittelyn. Hoidon alussa desinfioimme huolellisesti asiakkaan kädet ja poistamme vanhan kynsilakan, mikäli sellaista on. Tämän jälkeen kynnet viilataan haluttuun muotoon. Kynsinauhojen kohdalla työskentelemme erityisen ohuella, neulamaisella terällä, joka nostaa kynsinauhaa varoen, välttäen ihovaurioita. Kynsinauhat poistetaan tarkasti muotoillulla terällä, joka mahdollistaa puhtaan ja siistin lopputuloksen.

Kynsien ympärillä oleva iho hiotaan erityisellä pallonmuotoisella poranterällä, joka tasoittaa ihon hellävaraisesti ja valmistelee kynnet lakkaukselle. Kynsien kiillotusvaiheessa käytämme silikonista terää, joka ei sisällä hionta-ainetta, jättäen kynnet kauniin kiiltäviksi. Viimeistelyssä pyyhkimme pois kynsipölyn pehmeällä harjalla, varmistaen puhtaan ja siistin pinnan ennen lakkausta tai muita hoitotoimenpiteitä.

Tämä edistyksellinen tekniikka takaa, että käsihoitosi on paitsi esteettisesti miellyttävä myös turvallinen ja miellyttävä kokemus.

  • Käsihoidon säännöllinen nauttiminen auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja kynnet vahvoina.
  • Ei ole tarpeen valmistautua manikyyriin etukäteen – tule sellaisena kuin olet, ja me huolehdimme lopusta.
  • Parafiinihoito on erinomainen tapa syväkosteuttaa ja pehmentää käsien ihoa, erityisesti kylminä kuukausina.
  • Sähköviila mahdollistaa tarkan ja perusteellisen kynsinauhojen hoidon, tehostaen käsihoidon tuloksia.
  • Spa-käsihoito tarjoaa täydellisen rentoutumisen lisäksi ihon kuorinnan ja kosteuttavan naamion, jättäen kätesi silkkisen pehmeiksi.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 7 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

MM Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta käsihoidoissa. Ammattitaitoiset hoitajamme varmistavat, että kätesi saavat ansaitsemansa hoidon, olipa kyse sitten kosteutuksesta, kynsien muotoilusta tai rentouttavasta hieronnasta. Varaa aikasi jo tänään ja koe itse, kuinka taitava käsihoito voi muuttaa käsiesi ilmeen kauniiksi ja hyvinvoivaksi.

KÄSIHOIDON Edut

FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Suosittelemme käsihoitoa 3-4 viikon välein, jotta kätesi pysyvät jatkuvasti hyvin hoidettuina ja kosteutettuina.

Perinteinen käsihoito ei sisällä lakkausta, mutta voit lisätä lakkauksen lisäpalveluna.

Parafiinikäsihoito syväkosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti, jättäen kädet silkkisen pehmeiksi. Se on erityisen hyödyllinen kuiville ja karheille käsille.

Miesten ja naisten käsihoito on periaatteessa sama, mutta miesten hoidossa keskitytään usein enemmän kynsinauhojen siistimiseen.

alk. 

30€

Kynsinauhojen puhdistus, kynsien viilaus ja kiillotus, kynsiöljyn ja käsivoiteen levitys. Lisäksi käsien hieronta. Palvelu ei sisällä kynsien lakkausta.

Lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valikoineet käsienhoitopalvelumme, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen käsienhoitokokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi.

hemmottele itseäsi

Varaa aika käsihuoltoon Kuopiossa

hinnasto

Käsihoidot

Tutustu palveluidemme hintoihin:

Käsihoito

30€

Kynsinauhojen käsittely, kynsien viilaus ja kiillottaminen, kynsiöljy ja käsivoide. Käsien hieronta. Ei sisältää lakkausta

Parafiinikäsihoito

50€

Kynsien ja kynsinauhojen hoito, lämmittävä ja kosteuttava parafiininaamio sekä käsien hieronta.

Geelilakkaus poisto

40€

Geelilakkauksen poisto ja pika manikyyri.

Spa käsihoito

50€

Käsien kuorinta, naamio, kynsinauhojen hoitaminen, kynsien muotoilu ja rentouttava käsihieronta. Tässä hoidossa ei käytetä kynsiporaa. Lisäpalveluina tarjolla ovat kynsien lakkaus tai parafiinihoito käsille.

Miesten manikyyri

70€

Kynsien ja kynsinauhojen huoliteltu käsittely, muodon viilaus. Käsien rasvaus ja hieronta.