Rentouttavat hieronnat

palvelu

Hieronta

Tervetuloa kokemaan syvärentoutumisen hetkiä MM Kauneusstudion hierontapalveluiden parissa. Tarjoamme laajan valikoiman hierontamenetelmiä, joista jokainen on suunniteltu hemmottelemaan kehoa ja mieltä, edistämään hyvinvointiasi sekä tuomaan sinulle uudenlaista elinvoimaa.

Valikoimassamme on muun muassa:

Kuumakivihieronta: Lämpimien kivien avulla tehtävä hierontakokemus, joka edistää verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia syvältä. Ihanteellinen tapa lievittää stressiä ja palauttaa kehon sekä mielen tasapaino.
Yrttinyyttihieronta: Yhdistää lämmön, aromaterapian ja perinteisen hieronnan voiman. Parantaa unen laatua ja tuo kehollesi ja mielellesi uutta energiaa.
Rentouttava hieronta suklaalla tai hunajalla: Ainutlaatuinen hemmottelukokemus, joka ravitsee ihoa ja rentouttaa mieltä.
Aromahieronta: Kustomoitu kokemus, jossa käytetään valitsemiasi eteerisiä öljyjä. Täydellinen tapa rentoutua ja antaa aistien viedä mukanaan.

Jalkahoidot
Hieronnat

Mitä TULISI tietää: HIERONNAT

Maksimoi hieronnan hyödyt näillä vinkeillä: Saavu ajoissa ja rentoutuneena, jotta voit asettua hierontaan mukavasti. Vältä syömistä juuri ennen istuntoa ja kommunikoi avoimesti hierojasi kanssa toiveistasi ja terveydestäsi, mukaan lukien mahdolliset allergiat öljyille tai voiteille. Kunnioita omaa mukavuustasoasi vaatteiden suhteen ja yksityisyyttä hieronnan aikana. Palaute on tärkeää – kerro hierojallesi mieltymyksistäsi musiikin, keskustelun ja hierontapaineen osalta, jotta saat henkilökohtaisen kokemuksen. Muista hengittää syvään rentoutuaksesi ja juo vettä hieronnan jälkeen. Säännölliset hierontasessiot kerryttävät hyötyjä ajan myötä, syventäen rentoutumista ja tehokkaammin lievittäen stressiä jokaisella käynnillä.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 25 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta. Ammattitaitoiset hierojamme varmistavat, että saat juuri sinulle sopivan hoidon, joka rentouttaa ja palauttaa. Varaa aikasi jo tänään ja koe itse, kuinka ammattimainen hieronta voi parantaa hyvinvointiasi ja lievittää jännitystä kehossasi.

Hieronnat: Edut

Hieronnat: FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Hieronnan tiheys riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja tavoitteista. Yleinen suositus on 4-6 viikon välein, mutta tarkempi aikataulu voidaan suunnitella yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Kyllä, käyttämämme öljyt ovat turvallisia ja laadukkaita, ja otamme aina huomioon asiakkaidemme mahdolliset allergiat ja ihotyypit.

Suosittelemme lepoa hieronnan jälkeen, jotta keho voi täysin hyötyä hieronnan tarjoamasta rentoutuksesta ja palautumisesta.

alk. 

40€

Intialainen päähieronta

hemmottele itseäsi

Varaa aika hierontaan Kuopiossa

hinnasto

Hieronnat

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Aromahieronta

80€

Rentouttava koko vartalon hemmotteluhoito eteerisiä öljyjä käyttäen. Saat itse valita tuoksun. Tule nauttimaan tai anna lahjaksi Aromahierontaa ei tehdä suonikohjuihin(ei hierontaa, mutta aromaöljyjä voidaan käyttää)sydänsairaille, raskaana oleville tai imettäville äideille. Esteitä hieronnalle ovat myös tarttuva ihosairaus, avohaava, tulehdus, kuume,syöpähoidoista/leikkauksista toipuvat

Kuumakivihieronta

80€

Kuumakivihieronta edistää verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa. Lämpökäsittely edistää epäpuhtauksien poistumista elimistöstä ja lisää lymfaverenkiertoa. Rentouttaa lihaksia ja luo harmonisen sekä tasapainoisen mielialan. Ihana hemmotteluhoito itselle tai läheiselle lahjakorttina. Kuumakivihierontaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle. Esteitä hieronnalle ovat myös tarttuva ihosairaus, avohaava, tulehdus, kuume,syöpähoidoista/leikkauksista toipuvat

Yrttinyyttihieronta

90€

Yrttinyyttihieronnassa yhdistyvät lämpö, ihanat tuoksut, yrttien hoitavat ominaisuudet, pintaverenkierron vilkastuminen sekä lihasten rentoutuminen. Samalla unenlaatusi paranee huomaamatta ja olet kuin uudesti syntynyt. Yrttinyyttihierontaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle. Esteitä hieronnalle ovat myös tarttuva ihosairaus, avohaava, tulehdus, kuume,syöpähoidoista/leikkauksista toipuvat

Rentouttava
hieronta (Suklaahieronta)

80€


Suklaahieronta on hemmottelua parhaimmillaan. Rentouttava koko kehon hieronta luo mielihyvän tunnetta ja parantaa unen laatua.Mielesi rentoutuu ja ihosi pehmenee. Esteitä hieronnalle ovat tarttuva ihosairaus, avohaava, tulehdus, kuume,syöpähoidoista/leikkauksista toipuvat

Rentouttava
hieronta (Hunajahieronta)

80€


Hunajahieronta on ihana hemmotteleva hoito. Hunaja hoitaa ihoa, hieronta lihasta ja rentouttava olotila mieltä. Hunajahierontaa ei tehdä hunaja-allergisille, suonikohjuihin(ei hierontaa, mutta hunajaa voi käyttää),diabeetikoille, sydänsairaille, raskaana oleville sekä lapsille. Esteitä hieronnalle ovat myös tarttuva ihosairaus, avohaava, tulehdus, kuume,syöpähoidoista/leikkauksista toipuvat

Intialainen päähieronta

40€