Kestävät ja Kauniit Rakennekynnet

palvelu

rakennekynnet / geelikynnet

Oletko kyllästynyt ohuisiin ja hauraisiin kynsiin, jotka eivät kasva pitkiksi, ja haaveilet kauniista käsistä? MM Kauneusstudion kauneusasiantuntijat tarjoavat ratkaisun: rakennekynnet. Saat käyttöösi kauniit ja vahvat kynnet, jotka ovat juuri oikean pituiset ja muotoiset. Nauti loistavasta lopputuloksesta, ja huollon tarve tulee eteen vain kolmen viikon välein.

Geelikynnet eivät vahingoita omaa kynttä, kun ne asennetaan ja huolletaan oikein. Taukoja ei tarvita, jos kynnet on tehty hyvin. Vaikka yleisesti uskotaan, että kynnet eivät ”hengitä” rakennekynsien alla, todellisuudessa hyvin hoidetut kynnet voivat pysyä terveinä ja kauniina vuosia.

Kynsilakan väri ja koristelut saavat usein huomion, mutta kynsien muoto on yhtä tärkeä. Se määrittää, miltä kädet ja sormet näyttävät. Muuttamalla kynsien tyyliä voi luoda itselleen täysin uuden ilmeen. Kynsiteknikkomme arvioivat paikan päällä, mikä muoto sopii parhaiten juuri sinun kynsillesi, ja esittelemme suosituimpia sekä klassisimpia malleja.

Mitä TULISI tietää

Rakennekynsiemme salaisuus piilee huolellisessa valmistelussa: tarjoamme syvämanikyyrin, joka takaa kynsinauhojen täydellisen hoidon. Kuolleet ihosolut poistetaan varovaisesti koneellisen manikyyrin avulla, mikä on erikoisalaamme ja avain pitkäkestoisesti upeisiin rakennekynsiin. Jokainen manikyyri viimeistellään taidolla, jättäen kynsinauhat tasaisiksi, siisteiksi ja terveiksi.

 

Kun valitset palvelumme, saat enemmän kuin vain geelikynnet: saat yksilöllisesti muotoillut, kestävät ja esteettisesti virheettömät kynnet. Lähde matkalle kohti kauniimpia käsiä kanssamme Kuopiossa, missä yhdistyvät asiantuntemus, innovaatio ja sinun henkilökohtainen tyyli. Tule ja koe, mikä tekee rakennekynsistämme erityisen: kestävyys, kauneus ja huolenpito yhdessä paketissa.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 7 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa täydellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta rakennekynsien osalta. Kokeneet kynsiteknikkomme takaavat, että saat juuri toiveidesi mukaiset, huolellisesti muotoillut ja kestävät rakenne- tai geelikynnet. Varaa aikasi jo tänään ja koe, kuinka geelikynnet voivat muuttaa käsiesi ilmeen tyylikkääksi ja huolitelluksi, antaen sinulle viimeistellyn ja ammattimaisen lookin.

Rakennekynnet (Geelikynnet): Edut

FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Kynnet tulee huollattaa 3–4 viikon välein riippuen omien kynsien kasvunopeudesta.

Studiollamme kynsien pidennys tehdään muotin päälle käyttäen läpinäkyvää geeliä.

Rakennekynsiä ei tule käyttää työkaluina; niitä ei pidä repiä, nyppiä tai muuten vahingoittaa. Kynsien ja kynsinauhojen välttämiseksi vahingoilta tulee välttää niiden rasittamista.

Jos et halua uusia rakennekynsiä, tarjoamme ammattitaitoisen ja hellävaraisen rakennekynsien poiston. Palveluun sisältyy kynsinauhojen huolto ja ravitsevan lakan levitys. Näin kynnet pysyvät vahvoina ja kauniina geelilakkauksen poiston jälkeenkin.

alk. 

90€

Uudet rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryylillä.

Rakennekynnet: lisäpalvelut

Olemme huolella valikoineet rakennekynsiin liittyvät lisäpalvelut, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen kauneuskokemuksen. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi rakennekynsien osalta.

hemmottele itseäsi

Varaa aika rakennekynsien laittoon

hinnasto

rakennekynnet HINNAT

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Rakennekynnet uudet

90€

Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryylillä. K16

Rakennekynnet huolto

75€

Huolto geeli- tai akryylikynsille. Suorita huolto 1-2 huoltokerran jälkeen tai valitse uudet rakennekynnet, mikäli yli kolme kynttä on puutteellisia.

Rakennekynnet poisto

40€

Akryyli tai geelikynsien poisto ja pika manikyyri

Rakennekynnet uudet. EXTRA pitkät

100€

Vapaa kärki yli 5 mm. Rakennekynnet luodaan omien kynsiesi päälle geeli- tai akryylikomponenteilla. Palvelu on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Rakennekynnet huolto. EXTRA-pitkät

70€

Geeli- tai akryylikynsien huolto, vapaa kärki yli 5mm. Jos yli kolme kynttä puuttuu, suositellaan uusien rakennekynsien valintaa 1-2 huollon jälkeen.