Sokerointi: tehokas karvanpoisto

palvelu

sokerointi

Tervetuloa MM Kauneusstudioon Kuopiossa tutustumaan sokeroinnin maailmaan – hellävaraiseen ja tehokkaaseen karvanpoistomenetelmään, joka jättää ihosi silkkisen sileäksi.

Sokerointi on tuhansia vuosia vanha menetelmä, joka käyttää luonnollisia ainesosia, kuten sokeria, vettä ja sitruunamehua, poistamaan ei-toivotut karvat juurineen. Tämä ei ainoastaan hidasta karvojen kasvua, vaan myös vähentää sisäänkasvaneiden karvojen riskiä.

Jokainen sokerointikokemus alkaa yksilöllisellä konsultaatiolla, jossa kartoitamme tarpeesi ja varmistamme, että saat parhaan mahdollisen hoidon. Olipa kyseessä ensimmäinen sokerointikertasi tai olet kokenut sokeroinnin ystävä, me MM Kauneusstudiossa takaamme, että kokemuksesi on mahdollisimman miellyttävä ja tulokset ovat erinomaiset.

Mitä TULISI tietää

Sokeroinnin yhteydessä on tärkeää huolehtia oikeanlaisesta ihon valmistelusta ja jälkihoidosta. Suosittelemme välttämään voimakasta hikoilua ja suoraa auringonvaloa 24 tunnin ajan hoidon jälkeen. Sokeroinnin jälkeen iho on erityisen vastaanottavainen kosteuttaville ja rauhoittaville tuotteille, jotka edistävät ihon nopeaa palautumista ja ehkäisevät ärsytystä.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 25 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta. Ammattitaitoiset kosmetologimme takaavat, että saat toiveidesi mukaisen sokeroinnin, joka poistaa ei-toivotut karvat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Varaa aikasi jo tänään ja koe itse, miten sokerointipalvelu voi jättää ihosi sileäksi ja kauniiksi pitkäksi aikaa.

sokerointi: Edut

Sokerointi: FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Hoidon alussa saatetaan kokea lievää kipua, erityisesti ensimmäisten kertojen aikana. Monet kuitenkin kertovat, että menetelmä tuntuu vähemmän kivuliaalta kuin vahaus. Usein kipu lievenee, kun hoitoja toistetaan.

Tulokset vaihtelevat yksilöllisesti, mutta yleensä sokeroinnin tulokset kestävät 4-6 viikkoa. Säännöllisellä sokeroinnilla karvan kasvu voi hidastua ja karvat ohentua.

Vaikka kotisokerointisarjoja on saatavilla, suosittelemme ammattilaisen tekemää sokerointia parhaan tuloksen ja turvallisuuden takaamiseksi.

alk. 

20€

Ylähuulen sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valinneet sokerointipalvelumme, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen karvanpoistokokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi.

hemmottele itseäsi

Varaa aika jalkahoidoon Kuopiossa

hinnasto

SokeroinNIT KUOPIOSSA

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Säärten sokerointi

45€

Bikinirajan sokerointi

40€

Kainaloiden

28€

Ylähuulen

20€

Reisien

45€

Käsivarsien

40€

Rinta tai selkä

45€

kasvot

35€

Sokerointipaketti
(bikinilinja+kainalot+sääret)

100€

Sokerointipaketti
(sääret+reidet+kainalot))

110€

Sokerointipaketti
(sääret+reidet)

85€