Paras kampaamoleikkaus Kuopiossa

palvelu

Kampaamoleikkaus

Koe paras kampaamoleikkaus Kuopiossa vain MM Kauneusstudiolla. Tarjoamme yksilöllisesti räätälöidyt leikkaukset, jotka on suunniteltu korostamaan jokaisen asiakkaamme ainutlaatuista tyyliä ja kauneutta.

MM Kauneusstudiossa tarjoamme naisten kampaamoleikkauksiin, jotka on suunniteltu korostamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä piirteitä ja parhaita puolia. Ymmärrämme, että jokainen nainen on ainutlaatuinen, ja siksi pyrimme tarjoamaan personoidun palvelun, joka vastaa juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Palvelumme kattavat laajan valikoiman leikkaustyylejä, aina klassisista malleista viimeisimpiin trendeihin. Olitpa etsimässä tyylikästä pixie-cutia, kerrostettua pitkää mallia tai rohkeaa muodonmuutosta, kokeneet stylistimme ovat valmiita toteuttamaan unelmasi. Käytämme leikkaustekniikoita, jotka eivät ainoastaan muokkaa hiustesi ulkonäköä, vaan myös parantavat niiden terveyttä ja hallittavuutta.

Kampaamoleikkaus Kuopio
Kampaamoleikkaus Kuopio

Mitä TULISI tietää: Kampaamoleikkaus

Oikean hiustyylin valinta riippuu kasvojesi muodosta. Tässä yhteenveto suosituksesta eri kasvotyypeille:

Ovaalit kasvot: Melkein mikä tahansa hiustyyli sopii, mutta vältä liian pitkiä hiuksia, jotka voivat tehdä kasvoista liian pitkänomaiset. Ihanteellinen pituus on noin 10-15 cm olkapäiden alapuolella.

Pyöreät kasvot: Suosi asymmetrisiä leikkauksia ja tyylejä, jotka luovat kasvoille pituutta. Vältä hiustyylejä, jotka korostavat kasvojen pyöreyttä.

Neliönmuotoiset kasvot: Asymmetriset leikkaukset ja aaltoilevat kampaukset pehmentävät kasvojen kulmikkuutta. Vältä paksuja otsatukkia, jotka korostavat leuan raskautta.

Suorakulmaiset kasvot: Valitse tyylit, jotka visuaalisesti lyhentävät kasvoja, esimerkiksi paksu otsatukka. Vältä suoria pitkiä malleja, jotka korostavat kasvojen pituutta.

Kolmionmuotoiset kasvot: Tasapainota kasvojen mittasuhteita kampauksella, joka leviää korvien keskikohdan tai leuan linjalla. Vältä liian lyhyttä otsatukkaa.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 25 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa yhdistää laadun ja edullisuuden ainutlaatuisella tavalla. Ammattitaitoiset kampaajamme takaavat, että saat juuri toiveidesi mukaisen hiustenleikkauksen, muotoilevat hiuksesi täydellisesti ja tarjoavat pitkäkestoisen viimeistelyn. Varaa aikasi jo tänään ja koe itse, miten ammattimainen kampaamoleikkaus voi muuttaa lookisi sekä korostaa persoonallisuuttasi kauniisti ja kestävästi.

Kampaamoleikkaus: Edut

Kampaamoleikkaus: FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Hiusten leikkaamisen tiheys riippuu hiustyypistäsi, halutusta pituudesta ja kampauksesta. Yleensä suositellaan 6-8 viikon välein, mutta jos haluat ylläpitää tiettyä tyyliä, saatat tarvita useammin leikkauksia.

Käytä laadukkaita hiustenhoitotuotteita, vältä liiallista lämpökäsittelyä ja suojele hiuksiasi auringolta. Säännölliset kosteuttavat hoidot voivat myös auttaa pitämään hiuksesi terveinä.

Kampaamoleikkaus on usein monimutkaisempi ja sisältää usein stylingin ja muotoilun, kun taas parturileikkaus keskittyy enemmän perinteiseen hiusten leikkaamiseen. Kampaamoleikkauksissa käytetään eri tekniikoita erityisesti naisten hiusten muotoiluun.

alk. 

52€

Kampaamoleikkaus. Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.

Lisäpalvelut

Olemme valikoineet lisäpalvelut huolella, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen kauneuskokemuksen, vastaten yksilöllisiin tarpeisiisi ja toiveisiisi.

hemmottele itseäsi

Varaa aika kampaamoleikkaukseen Kuopiossa

hinnasto

kampaamoleikkaukset

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Ihana kampaamoleikkaus

68€

Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.

Mallinmuutosleikkaus

69€

Hiusten leikkaus uuteen malliin tarkoittaen, että hiuksiin tehdään merkittävä muutos. Esimerkiksi pitkät hiukset leikataan lyhyeksi polkaksi. Sisältää pesun.

Tasausleikkaus

35€

Pitkät hiukset tasataan, ei sisällä hiustenpesua.

Otsatukan leikkaus

22€

Koneajo

20€

Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.

Lasten hiustenleikkaus (alle 11 vuotiaille)

34€

Lasten hiustenleikkaus. Sisältää pesun. Alle 11 vuotiaille.

Lasten hiustenleikkaus (alle 7 vuotiaille)

30€

Lasten hiustenleikkaus. Sisältää pesun. Alle 7 vuotiaille.