Tietoa meistä ja palveluistamme

mm kauneusstudio

Tervetuloa MM Kauneusstudioon. Me, perustajat Mirva ja Marina, lupaamme sinulle kauneuskokemuksen, jossa henkilökohtainen palvelu yhdistyy kestävään laatuun. Meillä jokainen palvelu heijastaa intohimoamme ammattitaitoon, ja asiakkaamme ylistävät jatkuvasti palveluistamme. Tuo kodinomainen mukavuus jokaiseen käyntiisi ja koe kauneus, joka elävöittää sekä ulkomuotoasi että päivääsi. Liity seuraamme ja anna meidän huolehtia kauneudestasi.

Sydämellä ja taidolla

toiveesi kuullaan

Kuuntelemme, ymmärrämme ja toteutamme toiveesi, tarjoten luovaa kauneudenhoitoa yksilöllisesti.

Lämmin tunnelma

Meitä kehutaan paitsi ammattitaitoisen myös sydämellisen palvelun tarjoamisesta sekä fantastisista cappuccinoista ja pienistä herkuista, jotka sisältyvät jokaiseen hoitoon.

Kestävä laatu

Laadukkaat tuotteemme ja palvelumme pitävät huolen siitä, että saat tuloksia, jotka säilyvät kirkkaina päivästä toiseen, odotettua pidempään.

mm kauneusstudio

kauneuden keitaasi

Tervetuloa MM Kauneusstudioon, missä poikkeuksellinen laatu kohtaa sydämellisen palvelun, luoden todella ainutlaatuisen kauneuskokemuksen. Astuessasi lämpimään ja kutsuvaan tilaamme, sinua tervehtii vastakeitetun cappuccinon lohdullinen tuoksu ja pienten, ihastuttavien herkkujen näky, mikä asettaa näyttämön ylelliselle irtiotolle arjen keskellä. Tämä on ensimmäinen askel matkallasi kohti hemmottelua ja kauneuden uudelleenmäärittelyä.

Meidän tiimimme, joka on saanut kiitosta ammattimaisesta koulutuksestaan ja jatkokoulutuksestaan niin Suomessa kuin kansainvälisesti, on intohimoisesti omistautunut toimittamaan huolellisia ja kauniita tuloksia. Olipa kyseessä uuden hiustyylin muuntava voima, täydellisen manikyyrin tarkkuus tai asiantuntevasti levitettyjen geelikynsien kestävä kauneus, henkilökuntamme ottaa ylpeydellään varmistaakseen, että jokainen yksityiskohta on räätälöity tyytyväisyyteesi.

Meidän asiakkaamme usein ylistävät kohtaamiaan miellyttäviä kokemuksia, mainiten saamansa henkilökohtaisen huomion. Ammattilaisemme, jotka tunnetaan paitsi taidoistaan myös luovuudestaan ja huolellisesta kuuntelemisestaan, ovat omistautuneet luomaan ulkoasun, joka vangitsee olemuksesi ja ylittää odotuksesi. He ymmärtävät, että kauneus ei ole vain ulkoista – se kumpuaa syvältä sisältä, heijastuen luottamuksena ja säteilynä, joka kirkastaa jokaisen päivän.

Saavuttamamme luottamus ja lojaalius ilmenevät lukuisissa asiakastodistuksissa, joissa asiakkaat innokkaasti suosittelevat meitä ystävilleen ja odottavat innolla seuraavaa vierailuaan. He kertovat kokemuksista, jotka eivät vain kaunista ulkonäköä, vaan myös virkistävät mieltä, tarjoten syvällisempää hyvinvointia ja huolenpitoa.

MM Kauneusstudiossa, korkealaatuisen palvelun, kodikkaan tunnelman ja lupaavan kauneusmatkan synergia odottaa sinua. Emme ole pelkästään salonki; olemme kauneuden ja hyvinvoinnin pyhättö, jossa jokainen hoito on nimikkoelämys ja jokainen asiakas on käsityömme keskipiste. Täällä, sinun ei tarvitse sopeutua maailmaan – maailma sopeutuu sinuun, kun asiantuntijamme työskentelevät yhdessä kanssasi luodakseen juuri sinulle sopivan kauneusrituaalin.

Liity joukkoomme ja anna asiantuntijatiimimme paljastaa parhaan versionsa sinusta, missä lopputulos ei ole vain palvelu – se on kauniin suhteen alku meidän kanssamme. Käyttäen kattavaa valikoimaa parhaita tuotteita ja tekniikoita, me yhdistämme perinteiset menetelmät uusimpiin innovaatioihin, tarjoten sinulle räätälöidyn kauneuskokemuksen, joka vastaa juuri sinun yksilöllisiä toiveitasi ja tarpeitasi.

Olipa tavoitteesi virkistää ulkonäköäsi uudella hiustyyliä, huolehtia kynsiesi terveydestä ja kauneudesta, tai yksinkertaisesti rentoutua ja hemmotella itseäsi ylellisellä hoidolla, meidän studio tarjoaa täydellisen ympäristön. Meidän filosofiamme on, että jokaisen tulisi kokea ylellisyyttä ja hemmottelua – se ei ole yksinoikeus, vaan olennainen osa jokapäiväistä hyvinvointia.

Tervetuloa MM Kauneusstudioon – paikkaan, joka ei ainoastaan muuta näkemystäsi kauneudesta, vaan myös määrittelee uudelleen, mitä se tarkoittaa tuntea olevansa parhaimmillaan, joka päivä. Kutsumme sinut aloittamaan tämän matkan kanssamme, tutkimalla kauneuden rajattomia mahdollisuuksia ja löytämällä uudelleen intohimosi itsestäsi huolehtimiseen.

0

asiantuntijaa

0 +

positiivista arvostelua

0 +

Palvelua

0 +

vuoden kokemus

Osoite

Puijonkatu 35
Kuopio

Aukioloajat

Ma - Pe: 10.00 - 19.00
La - Su: Sopimuksen mukaan

Puhelin

050 4795770

MM Kauneusstudio tarjoaa laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Meiltä löydät kaiken ihonhoidosta ja kampaamopalveluista erikoistuneempiin hoitoihin, kuten kynsitekniikkaan ja hierontaan.

Varaa aikasi helposti Voit varata ajan kätevästi suoraan verkkosivujemme kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan palvelun.

Palaute ja ehdotukset Arvostamme palautettasi, sillä se auttaa meitä kehittämään palveluitamme entisestään. Jos sinulla on palautetta tai ehdotuksia, jotka voisivat parantaa kokemustasi meidän studiollamme, ota meihin yhteyttä rohkeasti sähköpostiin nailartinkuopio (at) gmail.com.

Löydä meidät myös sosiaalisessa mediassa Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa saadaksesi uusimmat päivitykset, erikoistarjoukset ja vinkit kauneudenhoitoon. Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja jaamme säännöllisesti inspiraatiota sekä tietoa uusista palveluista ja tuotteista.

Me MM Kauneusstudiolla olemme sitoutuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun jokaiselle asiakkaallemme. Odotamme innolla mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi ja auttaa sinua saavuttamaan toiveidesi mukaiset kauneustavoitteet. Ota yhteyttä jo tänään ja varmista, että kauneutesi on parhaissa käsissä!