Ammattilainen jalkahoito ja podiatria

palvelu

jalkahoito

Tarjoamme kokonaisvaltaisia jalkahoitoja, jotka eivät ainoastaan virkistä ja kaunista jalkojasi, vaan myös tukevat niiden terveyttä ja hyvinvointia.

Jalkahoitomme tarjoaa sinulle paitsi ansaittua lepoa ja rentoutusta, myös ammattimaista hoitoa jalkojesi tarpeisiin. Hoidon aloitamme virkistävällä jalkakylvyllä, joka pehmentää ihoa ja valmistaa jalat varsinaista hoitoa varten. Jalkahoidon hoidollinen osuus sisältää kynsien, kynsinauhojen, kovettumien, syylien ja känsien huolellisen käsittelyn. Käytämme vain parhaita menetelmiä ja tuotteita, varmistaaksemme jalkojesi hyvinvoinnin ja kauneuden.

Jalkahoitoa voidaan täydentää valikoimallamme yksilöllisiä lisäpalveluita. Haluatko lisätä rentoutusta jalkahieronnalla, kaunistaa varpaankynsiä lakkauksella tai suoda jaloillesi ylimääräistä kosteutusta parafiininaamiolla? Meillä on tarjota juuri sinulle sopiva lisäpalvelu.

Jalkahoidot
Hieronnat

Mitä tulisi tietää: jalkahoito ja podiatria

Jalkahoito on paljon muutakin kuin pelkkä kauneudenhoito; se on olennainen osa henkilökohtaista terveydenhuoltoa. Säännöllisesti toteutettu jalkojen hoito ennaltaehkäisee useita vaivoja, kuten kovettumia ja kynsiongelmia, ja pitää jalat terveinä ja toimintakykyisinä. Hoitoon sisältyvä jalkakylpy, kynsien ja kovettumien käsittely sekä lopuksi levitettävä hoitovoide eivät ainoastaan virkistä jalat, vaan myös edistävät niiden hyvinvointia ja tukevat koko kehon terveyttä. Jalkahoito on investointi omaan hyvinvointiin, joka tuo mukanaan välittömän rentoutumisen ja pitkäkestoisia hyötyjä jalkojen terveydelle.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 15 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa korkealaatuisia palveluita edulliseen hintaan. Kokeneet jalkaterapeuttimme takaavat, että jalkasi ja varpaankynnet saavat perusteellista hoitoa. He korjaavat muotoilua ja levittävät kestävän pinnan. Varaa aikasi jo tänään ja koe itse, kuinka ammattimainen jalkahoito voi muuttaa jalkojesi ilmeen kauniimmaksi ja tuntua mukavammalta.

Jalkahoito: edut

Jalkahoito: FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Jalkahoitojen tiheys riippuu yksilöllisistä tarpeista, mutta yleinen suositus on 3 kuukauden  välein. Jos sinulla on erityisiä jalkaongelmia, ammattilainen voi suositella tiheämpää hoitoa.

Kyllä, ammattimainen jalkahoito voi auttaa jalkasienen hoidossa osana kokonaisvaltaista hoitosuunnitelmaa. Jalkahoitaja voi myös neuvoa, miten jalkasientä voi ehkäistä tulevaisuudessa.

Jalkahoito on yleensä turvallista raskauden aikana, mutta on tärkeää ilmoittaa raskaudesta jalkahoitajalle, jotta hän voi mukauttaa hoitoa tarpeen mukaan.

Jos sinulla on erityisiä huolenaiheita, perus sairauksia tai allergioita, kerro niistä jalkahoitajalle ennen hoidon aloittamista. 

Jalkahoito on suunniteltu olemaan mahdollisimman miellyttävä ja rentouttava kokemus. Jos sinulla on erityisen arkoja alueita jaloissasi, ilmoita siitä hoitajalle, jotta hän voi olla erityisen varovainen.

alk. 

68€

Jalkahoito perusjalat. Sopii jaloille jotka kaipaavat huoltoa ja siistimistä. Hoitoon kuuluu jalkaterveyden arviointi, jalkakylpy, kynsien lyhennys, vähäisten kovettumien poisto, jalkojen rasvaus ja loppuhieronta sekä omahoito ohjeet. Ei sisällä kynsien lakkausta Hoidot tekee jalkojenhoidon At koulutuksen suorittanut ammattilainen

Lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valikoineet jalkahoitopalvelumme, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen jalkahoitokokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi.

hemmottele itseäsi

Varaa aika jalkahoidoon Kuopiossa

hinnasto

Jalkahoidot ja podiatria

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Jalkahoito perusjalat

68€

Sopii jaloille jotka kaipaavat huoltoa ja siistimistä. Hoitoon kuuluu jalkaterveyden arviointi, jalkakylpy, varpaankynsien lyhennys, vähäisten kovettumien poisto, jalkojen rasvaus ja loppuhieronta sekä omahoito ohjeet. Ei sisällä kynsien lakkausta. Hoidot tekee jalkojenhoidon At koulutuksen suorittanut ammattilainen

Jalkahoito vaativat jalat

78€

Sopii jaloille joissa on enemmän hoidettavaa kuten paksuuntuneita kynsiä, runsaita kovettumia tai känsiä. Hoitoon kuuluu jalkaterveyden arviointi, paksuuntuneiden kynsien ohennus ja lyhennys. Runsaiden kovettumien poisto, känsien hoito,jalkojen rasvaus ja loppuhieronta sekä omahoito ohjeet Ei sisällä varpaankynsien lakkausta. Hoidon tekee jalkojenhoidon At koulutuksen suorittanut ammattilainen

Luxus jalkahoito

89€

Hoitoon kuuluu jalkaterveyden arviointi Jalkakylpy, kuorinta, varpaankynsien lyhennys, vähäisten kovettumien poisto, varpaankynsien lakkaus, jalkojen rasvaus ja loppuhieronta sekä omahoito ohjeet Hoidon tekee jalkojenhoidon At koulutuksen suorittanut ammattilainen

Parafiini jalkahoito

95€

Parafiini jalkojenhoito. Tämä hoito sopii ehdottomasti viluisille jaloille ja vaativampaan jalkojen ihon kosteutukseen. Aivan ihana hemmotteluhoito niin itselle kuin lahjakortti idea läheisille. Hoitoon kuuluu jalkaterveyden arviointi, jalkakylpy, kynsien lyhennys, vähäisten kovettumien poisto, lämmin syväkosteuttava parafiininaamio, rasvaus ja loppuhieronta sekä omahoito ohjeet Hoidon tekee jalkojenhoidon At koulutuksen suorittanut ammattilainen

Kynsien ohennus ja lyhennys

45€

Hoitoon kuuluu jalkakylpy, kynsien lyhennys, kevyt ohennus, jalkojen rasvaus

Jalkahieronta

45€

Jalkahieronta sääret, pohkeet ja jalkaterät

Kestopedikyyri

60€

Kynsien ja kynsinauhojen hoito, rasvaus + kestävä varpaankynsien geelilakkaus. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa

Kestopedikyyri huolto

65€

Vanhojen lakkausten poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, rasvaus ja uudet varpaankynsien geelilakkaus