Lahjakortti – Kauneuden lahja

mm kauneusstudio

Lahjakortti hemmotteluun on paras lahja!

Lahjakortit MM Kauneusstudioon – Parturi-Kampaamoon ja Kynsistudioon

MM Kauneusstudion lahjakortti on ihanteellinen valinta, kun haluat hemmotella ystävää tai rakkaintasi. Olipa kyseessä merkkipäivä tai halusi osoittaa kiitollisuuttasi, lahjakorttimme tarjoavat unohtumattoman elämyksen parturi-kampaamossamme ja kynsistudiossamme, antaen lahjan saajalle mahdollisuuden kokea kauneuden uudelleenmäärittelyä.

Voit valita lahjakortin arvon vapaasti tai kohdistaa sen johonkin tarkkaan palveluumme, kuten hiustenleikkaukseen, värjäykseen tai kynsienhoitoon. Kehotamme lahjan saajaa tutustumaan palveluihimme ja hinnastoomme, jotta hän voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon.

Jos sinulla herää kysymyksiä lahjakorteistamme tai palveluistamme, olemme täällä sinua varten. Voit tavoittaa meidät numerosta 050 4795770.

Lahjakortin hankkiminen on tehty sinulle helpoksi: voit ostaa sen joko kätevästi verkosta lahjakorttikaupastamme, joka löytyy tältä sivulta alapuolelta, tai vierailemalla henkilökohtaisesti MM Kauneusstudiossamme (tarkista osoitteemme tässä). Riippumatta valinnastasi, olemme valmiita auttamaan sinua valitsemaan täydellisen lahjan, joka varmasti tuo hymyn lahjan saajan huulille.

Toivotamme, että lahjakorttimme tuovat iloa sekä sinulle että lahjan saajalle!

Huomaathan, että lahjakortin saaja voi halutessaan siirtää lahjakortin toisen henkilön nimiin. Näin ollen, lahjakortin tuoma elämys on mahdollista jakaa edelleen, mikäli lahjan saaja niin päättää.

mm kauneusstudio lahjakortti