Trendikkäitä hiusten värjäyksiä

palvelu

Hiusten värjäys

Haluatko hiuksillesi ilmeen, joka näyttää päivästä toiseen upealta ja kestää? Meidän salonkimme Kuopiossa tarjoaa laajan valikoiman hiusten värjäyspalveluita, jotka yhdistävät ammattitaidon ja taiteen, tuoden hiuksiisi pitkäkestoista elinvoimaa ja värikylläisyyttä.

Tarjoamme sekä yksivärisiä että monivärisiä värjäyksiä, mahdollistaen persoonallisen tyylin rakentamisen. Olipa toiveenasi luonnolliset sävyt, rohkeat kirkkaat värit, hillitty balayage, dramaattinen ombré tai pehmeä airtouch-efekti, meidän ammattitaitoiset stylistimme varmistavat, että saat juuri toivomasi lopputuloksen. Moniväri- ja raidoitustekniikoillamme luomme syvyyttä, ulottuvuutta ja monipuolisuutta, joka heijastaa yksilöllisyyttäsi.

Salonkimme tarjoaa näitä palveluita edullisesti, jotta voit iloita laadukkaasta hiusten uudistamisesta. Räätälöidyt hiusten käsittelymme vastaavat yksilöllisiä toiveitasi ja säilyttävät hiustesi elinvoiman. Väripalettissamme on laaja kirjo sävyjä, joista voit valita juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Ammattilaistemme käsissä syntyvät niin yksinkertaiset sävytykset kuin vaativatkin värjäysprojektit, ja edistyneet leikkaus- ja värjäystekniikkamme takaavat, että hiuksesi ovat kauniit, hyvinvoivat ja helposti ylläpidettävät pitkään.

Varaa aika ja anna meidän luoda hiuksistasi jotain todella erityistä. Tule kokemaan, miten oikea väri voi muuttaa koko ilmeesi ja tuoda esiin parhaat piirteesi.

Monivärit ja raidat
Monivärit ja raidat Olaplex-hoito kuopio

Mitä olisi hyvä tietää: hiusten värjäys

Tarjoamme hiusten värjäyspalvelun, joka on täysin räätälöity ja suunniteltu korostamaan parhaita puoliasi. Kokeneet stylistimme ottavat huomioon hiuslaatusi ja henkilökohtaiset toiveesi, mukauttaen värjäysprosessin juuri sinulle sopivaksi. Käytämme värjäyksissä viimeisintä tekniikkaa ja parhaimpia tuotteita, varmistaen, että lopputulos on paitsi upea, myös kestävä.

Erikoisosaamisemme kattaa syväanalyysin asiakkaan hiustyypistä ja -väristä, jonka pohjalta suunnittelemme yksilöllisen värjäyssuunnitelman. Tämä huolellinen suunnittelu takaa, että värjäystulos on luonnollinen, kiiltävä ja ennen kaikkea terveen näköinen. Olipa toiveenasi luonnolliset sävyt, rohkeat kirkkaat värit tai monimutkaiset teknikat kuten balayage, ombré tai airtouch, meidän käsissämme hiuksesi saavat uuden elämän.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 25 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta. Ammattitaitoiset kampaajamme takaavat, että saat juuri toiveidesi mukaisen hiustenvärjäyksen, sävyttävät hiuksesi taitavasti ja varmistavat värin pitkäkestoisen pysyvyyden. Varaa aikasi jo tänään ja koe itse, miten ammattimainen hiustenvärjäys voi muuttaa ilmeesi raikkaaksi ja eloisaksi.

Hiusten värjäys: edut

monivärit ja raidat

Hiusten väräys: FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Jos olet käyttänyt kotivärejä ennen kampaamokäyntiäsi, on tärkeää kertoa siitä kampaajallesi. Kotivärit voivat vaikuttaa ammattikäyttöön tarkoitettujen värien toimintaan ja lopputulokseen. Rehellisyys varmistaa, että valitsemme oikeat tuotteet ja tekniikat parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kyllä, hiusväriallergiat ovat mahdollisia, kuten kaikki kosmetiikka-allergiat. Jos olet aiemmin kokenut allergisen reaktion hiusvärille, suosittelemme välttämään kestovärien käyttöä.

Hiusten värjääminen raskauden tai imetyksen aikana ei ole kiellettyä, mutta tulokset voivat olla hyvin yksilöllisiä hormonaalisten muutosten vuoksi. On mahdollista, että väri tai permanentti ei reagoi odotetulla tavalla. Epäonnistunut kemiallinen käsittely näissä tapauksissa ei ole peruste palvelun hyvitykselle.

Värjäystiheys riippuu monista tekijöistä, kuten hiusten kasvunopeudesta, valitusta väristä ja tyylistä. Keskimäärin hiukset värjätään 4-8 viikon välein. Konsultaatiossa voimme antaa yksilöllisiä suosituksia.

alk. 

125€

Hiusten värjäys ja leikkaus , niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Sisältää pesun.

Lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valikoineet hiustenvärjäykseen liittyvät lisäpalvelut, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen värjäyskokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä toiveitasi ja tarpeitasi.

hemmottele itseäsi

Varaa aika värjäykseen ja leikkaukseen Kuopiossa

hinnasto

VÄRI ja LEikkaus

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Väri ja leikkaus (lyhyet)

125€

Hiusten värjäys ja leikkaus , niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Sisältää pesun.

Väri ja leikkaus (keskipitkät)

140€

Hiusten värjäys ja leikkaus, hiukset olkapäiden yläpuolella. Sisältää pesun.

Väri ja leikkaus (pitkät)

155€

Hiusten värjäys ja leikkaus, hiukset lapaluiden yläpuolella. Sisältää pesun.

Väri ja leikkaus (extrapitkät)

170€

Hiusten värjäys ja leikkaus, hiukset lapaluiden alapuolella. Sisältää pesun.

Tyviväri

82€

Tyviväri (enintään 3 cm). Ei tyvivaalennus. Sisältää pesun.

Tyviväri ja leikkaus

70€

Tyviväri (enintään 3 cm) ja leikkaus. Ei koske tyvivaalennusta. Sisältää pesun.

Väri (lyhyet)

90€

Hiusten värjäys, niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Sisältää pesun.

Väri (keskipitkät)

105€

Hiusten värjäys, hiukset olkapäiden yläpuolella. Sisältää pesun.

Monivärit ja raidat

Moniväri ja leikkaus

140-195€

Monivärivärjäys ja leikkaus (lyhyet – extrapitkät hiukset). Sisältää pesun.

Raidat ja leikkaus

125-210€

Raidat ja leikkaus (lyhyet – extrapitkät hiukset). Sisältää mahdollinen sävytyksen ja pesun.

MONIVÄRI

110-180€

Monivärivärjäys (lyhyet – extrapitkät hiukset). Sisältää pesun.

RAIDAT

100-195€

Raidat (lyhyet – extrapitkät hiukset). Sisältää pesun.