Liity tiimiimme – Avoimet työpaikat

ura

Tule meille töihin, meidän kollegaksi!

Liity MM Kauneusstudion tiimiin

Tervetuloa MM Kauneusstudioon, Kuopion sydämessä sijaitsevaan kauneudenhoitoalan edelläkävijään. Olemme tunnettuja korkealaatuisista palveluistamme ja innovatiivisesta otteestamme kauneudenhoitoon. Kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti uusia, ammattitaitoisia parturi-kampaajia ja kynsiteknikkoja liittymään dynaamiseen tiimiimme.

Miksi työskennellä meillä? MM Kauneusstudio tarjoaa inspiroivan ja tukevan työympäristön, jossa laatu ja luovuus kohtaavat. Meillä työskentely tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti alan huipulla, joustavien työaikojen ja kilpailukykyisen palkan myötä. Tarjoamme myös jatkuvaa koulutusta uusimpien trendien ja tekniikoiden parissa, varmistaen, että tiimimme pysyy alansa kärjessä.

Avoimet työpaikat Tällä hetkellä etsimme:

  • Kokeneita parturi-kampaajia
  • Ammattitaitoisia kynsiteknikkoja

Hae meille Jos olet innokas ja intohimoinen kauneudenhoitoalan ammattilainen, lähetä ansioluettelosi ja saatekirjeesi sähköpostitse osoitteeseen nailartinkuopio (at) gmail.com. Kerro meille, miksi katsot olevasi sopiva ehdokas tiimiimme. Käsittelemme jokaisen hakemuksen huolellisesti ja olemme yhteydessä mahdollisiin haastatteluihin eteneviin hakijoihin.

Yhteydenotto Jos sinulla on kysymyksiä avoimista työpaikoista tai haluat lisätietoja rekrytointiprosessistamme, ole rohkeasti yhteydessä. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 050 4795770 tai sähköpostitse. Odotamme innolla mahdollisuutta tutustua sinuun ja toivottavasti toivottaa sinut tervetulleeksi osaksi MM Kauneusstudion tiimiä.

Liity tiimiimme ja lähde mukaan luomaan kauneutta sekä inspiroimaan asiakkaitamme päivittäin MM Kauneusstudiossa.

-Mirva ja Marina-
MM kauneusstudio
050 4795770
nailartinkuopio (at) gmail.com
Puijonkatu 35
70100 Kuopio