Unelmien ripset ja kulmat

palvelu

Ripsien kestotaivutus

Ripset ja kulmat ovat kehykset kasvoillesi, ja ne ansaitsevat huolellista hoitoa ja korostusta. Me MM Kauneusstudiossa tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka tekevät katseestasi vastustamattoman ja kulmistasi täydellisesti muotoillut.

Ripsien kestotaivutus Quick Lash Lift ja värjäys antavat luonnollisille ripsillesi kauniin kaarevuuden ja näyttävyyttä. Quick Lash Lift on ihanteellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille, tarjoten pitkäkestoisen kauneuden ilman ylimääräistä huoltoa. Kestotaivutus ja ripsien värjäys kestävät noin 4 viikkoa, ja hoito voidaan uusia 6-8 viikon välein, riippuen ripsien uusiutumisesta. Tämä palvelu sisältää myös ravitsevan hoitonesteellä käsittelyn, joka jättää ripsesi upean näköisiksi ja terveiksi.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi Quick Brow Lift ja värjäys/muotoilu on moderni tapa saavuttaa pitkäkestoinen muoto ja täyteläisyys kulmillesi. Kulmien laminointi pehmentää kulmakarvojen käsiteltävyyttä ja helpottaa niiden asettelua haluttuun muotoon. Tämä palvelu sopii kaikille, erityisesti niille, joiden kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet, epäsymmetriset tai eivät pysy halutussa muodossa. Hoito sisältää kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun ja kestää kauniina 2-5 viikkoa.

Haluamme, että jokainen asiakkaamme kokee olevansa parhaissa käsissä. Käytämme vain laadukkaimpia tuotteita ja uusimpia menetelmiä, jotta voit nauttia pitkäkestoisista ja kauniista tuloksista. Tule ja anna meidän huolehtia ripsiesi ja kulmiesi kauneudesta – varaa aikasi jo tänään!

kulmat kuopio

Ripsien ja kulmien käsittelyt korostavat kasvojen ilmettä ja tekevät katseesta syvemmän. Ripsien kestotaivutus antaa luonnollisille ripsille näyttävyyttä ja kaarevuutta, kun taas kulmien laminointi pehmentää ja helpottaa kulmakarvojen muotoilua. Nämä menetelmät tarjoavat pitkäkestoisia tuloksia, jotka vähentävät päivittäisen meikkausrutiinin tarvetta ja tekevät ilmeestä huolitellun pitkäksi aikaa. Lisäksi, ripsien ja kulmien hoito on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat korostaa silmiään ilman päivittäistä meikkiä.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 25 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta. Ammattitaitoiset kosmetologimme varmistavat, että saat toiveidesi mukaiset kulmat ja unelmien ripset, muotoilevat ne täydellisesti ja tarjoavat kestävän kaarevuuden kestotaivutuksella. Varaa aikasi jo tänään ja huomaa itse, miten ammattimainen kulmien muotoilu ja ripsien kestotaivutus voivat korostaa kasvojesi ilmettä kauniisti ja pitkäkestoisesti.

Ripset ja kulmat: FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Ripsien kestotaivutus pysyy kauniina noin 4 viikkoa, riippuen ripsien omasta kasvutahdista. Suosittelemme uusimaan käsittelyn 6-8 viikon kuluttua.

Kyllä, voit käyttää ripsiväriä kestotaivutuksen jälkeen, mutta suosittelemme odottamaan 24 tuntia käsittelyn jälkeen ennen meikin käyttöä, jotta taivutus ehtii asettua kunnolla.

Kulmien laminointi on menetelmä, jossa kulmakarvojen asetteluun ja muotoon saadaan pitkäkestoisia tuloksia. Menetelmä pehmentää karvoja ja mahdollistaa niiden asettelun haluttuun muotoon helpommin.

Kulmien laminointi sopii useimmille, mutta parhaiten menetelmä toimii, jos sinulla on alun perin tarpeeksi kulmakarvoja työstettäväksi. Laminointi ei lisää karvojen määrää, mutta auttaa muotoilemaan ja korostamaan olemassa olevia kulmakarvoja.

Vältä silmämeikin käyttöä ja silmänympärysihon rasvaamista 24 tuntia ennen käsittelyä. Näin varmistetaan, että käsittelyaineet tarttuvat paremmin ja tulos on kestävämpi.

alk. 

17€

Kulmien muotoilu, ei värjäystä

kampanja

Uutena palveluna: Quick Lash & Brow Lift
Tutustumistarjous maalis-huhtikuulla !
  • Ripsien kestotaivutus norm 78€ nyt  60€
  • Kulmien laminointi norm 58€ nyt 40€
  • Yht molemmat norm 115€ nyt 90€ 🤍

Lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valikoineet ripsien ja kulmien hoitopalvelumme, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen kokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi näiden palveluiden osalta.

hemmottele itseäsi

Varaa aika ripsien ja kulmien hoidoon Kuopiossa

hinnasto

Ripsien ja kulmien hoidot

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Ripsien värjäys

20€

Ripsien värjäys kestovärillä.

Kulmien värjäys

17€

Ei muotoilua.

Kulmien värjäys ja muotoilu

28€

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

Ripsien ja kulmien
värjäys ja muotoilu

34€


Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

Ripsien kestotaivutus
ja kulmien laminointi

115€

Sisältää ripsien ja kulmien väri/muotoilu

Kulmien muotoilu, ei värjäystä

17€

Jalkahieronta

45€

Jalkahieronta sääret, pohkeet ja jalkaterät

Ripsien kestotaivutus
Quick Lash lift ja värjäys

78€


Quick Lash Lift eli ripsien kestotaivutus antaa luonnonripsille lisää kaarevuutta ja ulkonäköä. Tämä saavutetaan käyttämällä eri kokoisia silikonimuotteja, joista valitaan asiakkaalle sopivin. Lash Lift -hoito sisältää luonnonripsien kestovärjäyksen sekä ravitsevan hoitonesteen käytön. Se on loistava vaihtoehto perinteisille ripsienpidennyksille ja pysyy ripsissä kauniina noin neljä viikkoa ripsien kasvunopeudesta riippuen. Hoito voidaan uusia 6-8 viikon välein, kun ripset ovat kokonaan uusiutuneet. Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä koko niiden elinkaaren ajan ja taipumus kasvaa vähitellen pois.

Kulmien laminointi Quick Brow lift
ja värjäys/muotoilu

58€


Quick Brow Lift eli kulmien laminointi Kulmien pitkäkestoista muotoilua. kulmakarvojen käsiteltävyys pehmenee ja niiden asettelu haluttuun muotoon on helpompaa. Kulmien laminointi sopii erinomaisesti myös henkilöille, joiden kulmakarvat ovat luonnostaan ohuet, epäsymmetriset tai eivät pysy halutussa muodossa. Brow Lift vaatii kuitenkin, että asiakkaalla on kulmakarvoja, joiden kanssa työskennellä. Palvelu toteutetaan samoilla tuotteilla kuin Lash Lift sisältäen myös kulmien kestovärjäyksen sekä muotoilun. Brow Liftin yhteydessä on myös mahdollista käyttää kulmien muotoiluun sokerointia. Hoito kestää kauniina kulmissa noin 2-5 viikkoa. Voidaan uusia 6-8 viikon kuluttua edellisestä käsittelystä