Varaa aikasi studioon

Hemmottele itseäsi

Ajanvaraus

Hemmottelu on investointi omaan hyvinvointiisi – se on hetki, jolloin voit unohtaa arjen kiireet ja keskittyä vain itseesi. Anna MM Kauneusstudion käsissä päiväsi kirkastua ja mielialasi kohentua ammattitaitoisen henkilökuntamme hellässä huomassa. Etsitkö täydellistä hetkeä rentoutua tai erikoistilaisuuden loistetta? Varaa aikasi nyt ja anna meidän luoda sinulle ainutlaatuinen kauneuskokemus.

Jos haluamaasi palveluaikaa ei näytä olevan saatavilla, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ponnistelemme aina löytääksemme juuri sinulle sopivan hetken. Ystävällinen tiimimme on täällä auttaakseen sinua varaamaan ajan, joka sopii elämääsi – olipa kyse sitten kiireisestä arjesta tai rauhoittavasta irtiotosta. Ota yhteyttä, ja me huolehdimme lopusta.

0

asiantuntijaa

0 +

positiivista arvostelua

0 +

Palvelua

0 +

vuoden kokemus

Miten ajanvaraus toimii?
Voit varata ajan käyttämällä verkkosivujemme kätevää ajanvarausjärjestelmää. Varaamme aikoja Timma-palvelun kautta. Valitse ensin haluamasi palvelu – tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja ihonhoidosta ja kampaamopalveluista erikoishoitoihin kuten hierontaan ja kynsitekniikkaan. Tämän jälkeen voit valita sinulle sopivan ajan ja päivämäärän saatavuuden mukaan. Järjestelmämme on suunniteltu olemaan käyttäjäystävällinen, varmistaen, että ajanvarausprosessi on sujuva ja vaivaton.

Peruutukset ja muutokset

Ymmärrämme, että suunnitelmat voivat muuttua. Voit peruuttaa tai siirtää varaustasi helposti klikkaamalla ajanvarausvahvistuskirjeessä olevaa linkkiä, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse heti varauksen jälkeen. Pyydämme tekemään peruutukset viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa. Jos peruutus tapahtuu 24 tunnin sisällä varatusta ajasta, yrityksellämme on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Saman vuorokauden aikana tehtävistä peruutuksista tai peruuttamattomista ajoista veloitamme palvelun hinnan täysimääräisesti. Voit perua varauksen myös tekemällä online-peruutuksen tai ottamalla yhteyttä liikkeeseen numerossa 0504795770. 

Tämä käytäntö auttaa meitä hallinnoimaan aikatauluja tehokkaasti ja tarjoamaan parasta palvelua kaikille asiakkaillemme.

Yksilöllinen palvelu
Kun varaat ajan studioon, henkilökuntamme ottaa sinuun yhteyttä vahvistaakseen varauksesi ja keskustellakseen mahdollisista erityistoiveista tai tarpeista. Tämä varmistaa, että saavut studiollemme valmiina nauttimaan juuri sinulle räätälöidystä kauneuskokemuksesta.

Ota yhteyttä ajanvarauskysymyksissä
Jos sinulla on kysyttävää ajanvarausprosessista tai tarvitset apua sopivan palvelun valinnassa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai suoraan verkkosivujemme kautta.

Varaa aikasi nyt ja koe MM Kauneusstudion tarjoama ylellinen ja ammattimainen kauneudenhoito. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen käyntisi studiollamme ylittää odotuksesi.