Lisätietoja meistä – kuka olemme

meistä

mm kauneusstudio

Tutustu paikkaan, jossa asiantuntemus, lämpö ja yksilöllinen huomio yhdistyvät luoden enemmän kuin palvelun – ne luovat elämyksen. Käynnilläsi meillä on mahdollisuus paitsi kaunistautua, myös löytää hetki rauhaa ja uudistumista. Ammattitaitoiset kauneudenhoitoalan osaajamme tarjoavat sinulle monipuolisia palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi.

MM Kauneusstudiossa tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka kattavat parturi-kampaamopalvelut, kynsistudion tarjonnat sekä kehon kauneushoitolapalvelut, kuten hieronnat, sokeroinnit, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Käytämme vain parhaita tuotteita ja tekniikoita varmistaaksemme, että jokainen palvelukokemuksemme täyttää korkeat laatuvaatimuksemme.

Astuessasi MM Kauneusstudioon, siirryt arjen kiireestä rauhalliseen ja inspiroivaan tilaan, joka on suunniteltu elävöittämään sekä kehoasi että mieltäsi. Meidän tehtävämme on tarjota sinulle paitsi kauneutta, myös hyvinvointia ja iloa jokaiseen päivääsi.

Tule tutustumaan tarinaamme ja kokemaan, kuinka intohimomme kauneudenhoitoa kohtaan heijastuu kaikessa, mitä teemme. MM Kauneusstudio on enemmän kuin palveluiden tarjoaja – olemme yhteisö, joka toivottaa sinut tervetulleeksi jakamaan kanssamme kauneuden ja hyvinvoinnin matkaa.

TIIMI

Tutustu asiantuntijoihimme

Mirva

Kampaaja ja jalkaterapeutti

Marina MM Kauneusstudio

Marina

Kynsitaittelija

Anna MM Kauneusstudio

Anna

Kynsitaittelija

AITOJA ARVOSTELUJA​

Lisää arvosteluja löydät Instagram-tililtämme. Sadat tyytyväiset asiakkaat suosittelevat meitä ystävilleen.

miksi meidät valita?

enemmän kuin odotat

Räätälöidyt kauneuspalvelut

Salongissamme jokainen kohtaaminen on suunniteltu juuri sinua varten. Ammattitaitoiset tekijämme, jotka ovat hankkineet osaamisensa niin Suomesta kuin ulkomailta, taikovat toiveidesi mukaisen lopputuloksen. Jokainen käyntisi jättää sinut virkistyneemmäksi, itsevarmemmaksi ja säteileväksi.

Lämpimän kodikas tunnelma

Olemme luoneet paikan, jossa voit hengähtää arjen keskellä. Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi. Salongissamme yhdistyvät kotoinen ilmapiiri ja laadukkaat kauneudenhoitopalvelut.

Pitkäkestoinen laatu ja huolehtiminen

Laadukkaat tuotteet ja ammattilaisemme taidot takaavat, että palvelumme vaikutus on pitkäaikainen. Asiakkaamme palaavat yhä uudelleen nauttimaan kauneudenhoitopalveluistamme, jotka eivät ainoastaan täytä vaan ylittävät odotukset.