Kaunistava hiushoito

palvelu

Hiushoito

Tervetuloa tutustumaan hiushoitovalikoimaamme, joka tarjoaa mullistavia ratkaisuja hiusten vahvistamiseen ja korjaamiseen.

Meiltä löydät laajan valikoiman ammattimaisia hiustenhoitotuotteita, kuten Olaplex, K18 ja Authentic Beauty Concept (ABC). Nämä huippumerkit ovat tunnettuja ympäri maailmaa niiden tehokkuudesta. Niiden patentoitu teknologia ja innovatiiviset koostumukset korjaavat hiusten rakenteelliset vauriot ja suojaavat niitä tulevilta vahingoilta. Jokainen tuote on suunniteltu ylläpitämään hiusten terveyttä ja edistämään niiden kasvua.

Lisäksi kaikki asiantuntijamme ovat suorittaneet ammattikoulutuksia tuotemerkkien edustajilta varmistaakseen, että kaikkia tuotteita käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja että niiden levitystekniikat ovat täydellisiä.

Nosta itseluottamustasi ja anna hiuksillesi upea, terveellinen ulkonäkö meidän ammattitaitoisten hoitojemme avulla!

Jalkahoidot
Hiushoidot Kuopio

Mitä olisi hyvä tietää: Hiushoito

Asiakkaamme huomaavat merkittävän eron hiustensa kunnossa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen käyttämällä tuotemerkkejämme, kuten Olaplex, K18 ja ABC. Nämä tuotteet tekevät hiuksista silminnähden kiiltävämmät, sileämmät ja helpommin käsiteltävät. Pitkäaikaisessa käytössä ne vähentävät hiusten katkeilua ja haaroittumista, tekevät hiuksista vahvemmat ja antavat niille terveen hehkun. Tarjoamme myös kotikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, jotka voivat vahvistaa ja pidentää salonkihoidon vaikutusta, antaen hiuksillesi viikosta toiseen salonkikäsittelyn kaltaisen lopputuloksen.

Ammattitaitoiset tekijät

Olemme sertifioituja ammattilaisia, joilla on runsaasti lisäkoulutusta vyönsä alla.

Huippulaadukkaat tuotteet

Käytämme luksustason geelilakkoja, joka mahdollistaa virheettömät tulokset.

Vuosien kokemus

Yli 25 vuoden kokemus kauneuspalveluissa.

JUOMAT JA HERKUT

Nauti herkullisesta cappuccinosta ja pikkupurtavasta, kun me huolehdimme kauneudestasi.

Kauneusstudiomme Kuopiossa tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja edullisuutta. Ammattitaitoiset kampaajamme takaavat, että saat toiveidesi mukaiset hiukset, hoitavat niitä syvällisesti ja levittävät tuotteita, jotka tekevät hiuksistasi kauniit ja terveet pitkäksi aikaa. Varaa aikasi jo tänään ja huomaa itse, miten kaunistava hiushoito voi muuttaa hiustesi ilmeen ja tunteen kauniimmaksi ja terveemmäksi.

Hiushoidot: Edut

Hiushoito: FAQ

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Tutustu tähän kattavaan FAQ-listaan, josta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin!

Olaplex-hoito on vallankumouksellinen menetelmä, joka korjaa ja vahvistaa hiuksia kemiallisten käsittelyjen ja lämpövaurioiden aiheuttamilta vahingoilta. Se toimii palauttamalla hiusten rikkisidokset, tekee hiuksista vahvemmat, kiiltävämmät ja terveemmän näköiset.

K18 on ainutlaatuinen, sillä sen patentoitu K18Peptide™ korjaa hiuksia molekyylitasolla, parantaen niiden rakennetta ja joustavuutta jo neljässä minuutissa.

ABC-tuotteet ovat tunnettuja erinomaisista hoitorituaaleistaan, jotka on suunniteltu erityisesti kampaamoammattilaisille. Näitä ainutlaatuisia menetelmiä opetetaan vain salonkien ammattilaisille, ja voit kokea ne henkilökohtaisesti meidän studiollamme. Tule ja koe, kuinka ABC-hoitorituaalit palauttavat hiuksiesi terveyden ja kiillon.

Kyllä, Olaplex, K18 ja ABC tarjoavat sekä salonkihoitoja että kotihoitotuotteita. Vaikka ammattimainen hoito salonkissa tarjoaa syvemmän korjauksen ja intensiivisempiä tuloksia, kotihoitotuotteet ovat suunniteltu ylläpitämään ja jatkamaan näitä salonkihoidon vaikutuksia kotona. Tämä mahdollistaa hiusten jatkuvan terveyden ja kauneuden ylläpidon myös salonkikäyntien välillä.

Ammattilaisten hoitojen käyttötiheys riippuu hiustesi kunnosta ja erityistarpeista. Jos hiuksesi ovat vaurioituneet, saattaa useampi hoitokerta olla tarpeen niiden kunnon palauttamiseksi. Terveiden hiusten ylläpitämiseksi taas harvemmat käynnit voivat olla riittäviä. On suositeltavaa konsultoida kampaajaasi, joka voi arvioida hiustesi tilan ja antaa sinulle henkilökohtaisesti räätälöityjä suosituksia hoitojen tiheydestä.

alk. 

47€

Olaplex-hoito, niskahiukset leukalinjan yläpuolella.

Lisäpalvelut

Olemme huolellisesti valikoineet hiushoitopalvelumme, jotta voimme tarjota sinulle täydellisen hiushoitokokemuksen, joka vastaa yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi.

hemmottele itseäsi

Varaa aika hiushoidoon Kuopiossa

hinnasto

Hiushoidot

Tutustu suosituimpien palveluidemme hintoihin:

Olaplex-hoito (lyhyet)

47€

Olaplex-hoito, niskahiukset leukalinjan yläpuolella.

Olaplex-hoito (keskipitkät)

55€

Olaplex-hoito, hiukset olkapäiden yläpuolella.

OLAPLEX-HOITO (PITKÄT)

70€

Olaplex-hoito, hiukset lapaluiden yläpuolella.

OLAPLEX-HOITO (EXTRAPITKÄT)

80€

Olaplex-hoito, hiukset lapaluiden alapuolella.