Meidän blogi

KYNSITRENDIT 2024: VOGUEN JA COSMOPOLITANIN INSPIROIMAT KYNSI IDEAT

Kun lämpimämmät säät vihdoin häämöttävät horisontissa, on aika alkaa ajatella rohkeampia ja kirkkaampia kauneustrendejä. Listan kärjessä? Kynsidesignit, jotka tuovat aurinkoisen mielialan ja hymyn kasvoillesi. Kynsitrendit kehittyvät jatkuvasti, mutta yksi asia pysyy muuttumattomana: rakkautemme uusiin ja jännittäviin kynsidesigneihin. Tämän kesän 2024 osalta asiantuntijat Cosmopolitanista ja Voguesta kertovat, että kynsimuoti tulee olemaan fantastista. Ja mikä parasta? Sinun ei tarvitse matkustaa kauas kokeillaksesi näitä trendejä, sillä MM Kauneusstudio, trendikäs kynsistudio, sijaitsee aivan Kuopion keskustassa. Kynsitaittelijamme Marina ja Anna ovat tutkineet viimeisimpiä trendejä. He ovat todella innoissaan jakamaan suosikkityylinsä ja näyttämään, kuinka he ovat hyödyntäneet niitä omassa työssään. Tämä on sinun tilaisuutesi saada trendikkäät kynnet Kuopiossa ja nostaa Instagram-pelisi uudelle tasolle.Tänä vuonna valmistaudu yllätyksiin kynsitaiteessa, designeissa ja muodoissa. Odota näkeväsi innovatiivisia muotoja, kuten ”venäläinen manteli”, kiiltäviä metallilookkeja, pastellivärejä ja rohkeaa kynsitaiteilua. Jatka lukemista löytääksesi, mitä kesä 2024 on suunnitellut kynsillesi, suoraan Cosmopolitanin ja Voguen inspiroimana.1. Kevät / Kesä 2024 kynsitrendit: kromikynnet
Kevät / Kesä 2024 kynsitrendit: kromikynnet     Kevät / Kesä 2024 kynsitrendit: kromikynnet
@nailartinkuopio (Marina)Kromikynnet kasvattavat suosiotaan kesällä 2024. Cosmopolitanin mukaan metalliset värit, kuten hopea, ruusukulta ja kupari vaaleiden, nuden väristen pohjien päällä ovat uusi iso juttu. Tämä tyyli yhdistää kiiltäviä metalleja pehmeisiin taustaväreihin, luoden kynnet, jotka erottuvat mutta ovat silti elegantit.Vogue ehdottaa rohkeaa lähestymistapaa kromikynsiin. He puhuvat erittäin kiiltävästä hopeasta, mutta myös väreistä, jotka vaihtelevat sateenkaaren väreissä tai pehmeissä pastelleissa. Tämä tarkoittaa, että voit valita kromikynnet, jotka sopivat täsmälleen sinun makuusi, olipa se sitten jotain todella kirkasta tai lempeämpää.Jos pidät vähemmän näyttävästä, voit lisätä vain kiiltäviä, metallinomaisia reunoja kynsiisi. Tämä yhdistää useita eri trendejä yhdeksi, luoden ilmeen, joka on sekä ainutlaatuinen että tyylissä.Uusi käännös kromitrendissä on erityinen helmiäisviimeistely. Se näyttää uskomattomalta auringon suutelemalla iholla ja on jopa tarpeeksi hienostunut hääpäivän kynsiksi. Siinä on unenomainen ilme, joka on täydellinen kesään. Tämä helmiäinen kromi voi saada kynnet näyttämään sofistikoituneilta missä tahansa tapahtumassa, olipa kyseessä sitten päivä rannalla tai suuri juhla.
Kevät / Kesä 2024 kynsitrendit: kromikynnet@nailartinkuopio (Marina)

2. Kevät / Kesä 2024 kynsitrendit: puhtaat, siistit kynsinauhat.

Kevät / Kesä 2024 kynsitrendit: siistit kynsinauhat     Kevät / Kesä 2024 kynsitrendit: siistit kynsinauhat
@kuopio.nailss (Anna), @nailartinkuopio (Marina)Kesä 2024, yksi kuumimmista trendeistä ei ole vain värissä tai kimalteessa – se on terveen ja luonnollisen näköisessä lookissa. Juuri niin, puhumme kynsien ja kynsinauhojen pitämisestä puhtaina, raikkaina ja hyvin kosteutettuina. Yksinkertainen mutta tyylikäs kynsidesign tai nude-lakkaus näyttää vielä paremmalta, kun kynsinauhasi ja kätesi ovat hyvässä kunnossa.Kärsitkö kuivista tai hilseilevistä kynsinauhoista? Syvämanikyyrimme on uusi paras ystäväsi. Se on suunniteltu rauhoittamaan ja korjaamaan kynsinauhasi, saaden ne näyttämään sileiltä ja siisteiltä. Ihastut siihen, kuinka kauan kynsiäsi näyttävät siisteiltä ja terveiltä. Lisäksi, kun otat manikyyrin kolmen viikon välein, kätesi näyttävät jatkuvasti parhaimmiltaan.Ja tässä vinkki: jos poikaystäväsi kädet tuntuvat hieman karheilta, mikset toisi häntä mukaan miesten manikyyriin? Kyse ei ole vain hyvältä näyttämisestä; kyse on myös hyvältä tuntumisesta. Hänen manikyyrinsä jälkeen huomaat, kuinka paljon pehmeämmältä ja miellyttävämmältä hänen kosketuksensa tuntuu. Lisäksi, jos yrität päästä eroon kynsien pureskelutavasta, tämä trendi on loistava tapa aloittaa. Kynsiesi hoitaminen vähentää todennäköisyyttä niiden pureskeluun.

3. Kevät / Kesä 2024 Kynsitrendit: “venäläinen mantelin”-muoto

Kevät / Kesä 2024 Kynsitrendit: “venäläinen mantelin”-muoto     Kevät / Kesä 2024 Kynsitrendit: “venäläinen mantelin”-muoto
@kuopio.nailss (Anna)Kesä 2024, valmistaudu kynnen muotoon, joka huokuu draamaa ja eleganssia: “venäläinen manteli”. Se ei ehkä ole käytännöllisin muoto, jonka olet koskaan kokeillut, mutta se on ehdottomasti ylimääräisen huolenpidon arvoinen. Cosmopolitan kuvailee venäläisen mantelin kynnen muotoa paranneltu versiona klassisesta mantelin muodosta, pidennettynä ja terävämmällä, selkeämmin erottuvalla kärjellä. Kuvittele mantelikynsien siro ulkonäkö yhdistettynä stilettokynsien rohkeaan reunaan.Tämän erottuvan ilmeen saavuttaminen vaatii kynsien sivujen viilaamista teräväksi kärjeksi samalla kun varmistetaan, että reunat säilyttävät pehmeän kaaren. Tämä tekniikka luo muodon, joka on sekä näyttävä että kauniisti kaareva.Huolestuttaako, etteivät luonnolliset kynnesi ole tarpeeksi pitkät tähän häikäisevään muotoon? Älä anna sen estää sinua! Geeli- tai akryylikynsivaihtoehtojemme avulla voit muuttaa kynnet lyhyistä tyylikkään pitkiin vain muutamassa tunnissa. Olipa kynnesi luonnostaan lyhyet tai etsitkö dramaattista muutosta, meidän lisäyksemme voivat antaa sinulle täydellisen venäläisen mantelin muodon.

4. Kevät / Kesä 2024 Kynsitrendit: Pastellisävyt

Kevät / Kesä 2024 Kynsitrendit: Pastellisävyt   Kevät / Kesä 2024 Kynsitrendit: Pastellisävyt
@nailartinkuopio (Marina)Tänä kesänä 2024 on aika siirtyä rohkeista ja kirkkaista väreistä pastellien lempeän viehätyksen tieltä. Cosmopolitan kertoo, että pehmeät, hienostuneet pastellisävyt tulevat olemaan kynsivärin valinta, jossa laventeli, mintunvihreä ja pehmeä sitruuna ovat pääosassa. Nämä sävyt tarjoavat raikkaan ja leikkisän tunnelman, joka sopii täydellisesti kesään, ilmankirkkaiden, neonvärien tuomaa ylivoimaista intensiteettiä.Mutta tässä on käännös niille, jotka rakastavat hieman kimalletta: pastellisävyjen hienovaraisuutta voidaan kauniisti korostaa lisäämällä ripaus kromia. Kuvittele pehmeän laventelin tai lempeän mintunvihreän rauhallinen kauneus ripauksella kromia tuomaan lisäkiiltoa. Tämä yhdistelmä nostaa herkän pastellipohjan futuristisella hohteella, yhdistäen yksinkertaisuuden vihjeeseen sofistikoiduudesta.
Kevät / Kesä 2024 Kynsitrendit: Pastellisävyt
@nailartinkuopio (Marina)

5. Kevät / Kesä 2024 kynsitrendi: Kirsikkakynnet

Kevät / Kesä 2024 kynsitrendi: Kirsikkakynnet@kuopio.nailss (Anna)Tänä kesänä kynsien koristelussa valloillaan ovat suloiset kynsitaiteet, kuten nämä viehättävät kirsikkakynnet. Mutta voit mukauttaa tätä trendiä omien mieltymystesi mukaan lisäämällä esimerkiksi hedelmiä, suloisia pieniä ötököitä, rusettia tai mitä ikinä haluatkin. Kun varaat seuraavan aikasi geelilakkaukseen, pyydä lisäämään ”leimaus tai käsinmaalattu” koristelu.

6. Kevät / Kesä 2024 kynsitrendi: Vihreän voima

Kevät / Kesä 2024 kynsitrendi: Vihreän voima    Kevät / Kesä 2024 kynsitrendi: Vihreän voima
@nalartinkuopio (Marina)Kevään kaipuu saattaa olla syynä, mutta vihreä on nousemassa vuoden värksi. Tässä ei ole kyse yhden sävyn noudattamisesta; kyse on vihreän kaikkien muotojen omaksumisesta. Olipa kyseessä sitten lehtien mutkittelevia kuvioita jäljittelevät mallit, marmoriefekteillä pyörteilevät kärjet tai vihreiden motiivien sekoitus, idea on antaa vihreän värin loistaa haluamallasi tavalla.Vogue ehdottaa, että jos kirkkaat, rohkeat vihreät eivät ole sinun juttusi, aina on tilaa pehmeämmille sävyille. Haalea, pastellinen minttu tai kirkas lime voi olla juuri se vihreän kosketus, jota etsit. Ja niille, jotka yleensä suosivat tummempia sävyjä läpi vuoden, tavallisen mustan vaihtaminen syvään metsänvihreään voi virkistää ilmettäsi poistumatta mukavuusalueeltasi liian kauas.Vihreän ei tarvitse olla yksinäinen suoritus; se sointuu hyvin yhteen muiden kanssa, erityisesti kun yhteensointuvat manikyyrit ja pedikyyrit tulevat kyseeseen. Manikyyrien ja pedikyyrien yhteensovittamisen trendi tekee paluun, kannustaen kiinteiden, yksittäisten värien käyttöön yhtenäisen ilmeen aikaansaamiseksi. Miksi et yhdistäisi täydentäviä vihreän sävyjä sekä käsiisi että jalkoihisi? Se on tyylikäs tapa täysin omaksua vihreän trendi, lisäten luonnosta inspiroitunutta väriä tyyliisi.
Kevät / Kesä 2024 kynsitrendi: Vihreän voima     Kevät / Kesä 2024 kynsitrendi: Vihreän voima
@nalartinkuopio (Marina)

7. Kevät-Kesä 2024 kynsitrendi: Kristallikouture

Kevät-Kesä 2024 kynsitrendi: Kristallikouture     Kevät-Kesä 2024 kynsitrendi: Kristallikouture
@nalartinkuopio (Marina)Glamouria tihkuvan palkintokauden inspiroimana punaisen maton loisto ja säihke siirtyvät kynsimuotiin. Kristallikoristelut kynsissä ovat nousemassa kuumaksi trendiksi, ja syy on selvä. Jokainen kynsi toimii pienenä kankaana, joka on valmis saamaan upean koristelun. Nämä eivät ole mitä tahansa kynsiä; ne ovat sellaisia, jotka voisivat koristaa Voguen kantta.Tämän ilmeen luominen kotona saattaa olla hieman haastavaa, mutta MM Kauneusstudiossa olemme valmiita viemään kynnet seuraavalle tasolle. Täällä voit päästää mielikuvituksesi valloilleen kristalleilla kaikenlaisissa muodoissa, ko’oissa ja väreissä. Lisäksi lisäämme ylimääräisen kiiltävän kerroksen päällysgeliä, antaen kynsillesi voittamattoman kiillon, joka heijastaa valoa juuri oikein.

8. Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: Läpinäkyvä ranskalainen manikyyri

Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: Läpinäkyvä ranskalainen manikyyri    Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: Läpinäkyvä ranskalainen manikyyri
@nalartinkuopio (Marina)Ranskalainen manikyyri, ajaton kauneusklassikko, saa päivityksen tänä keväänä ja kesänä. Vogue esittelee klassisen ilmeen uuden käänteen: puoliläpikuultavan ranskalaisen manikyyrin. Tämä päivitys pehmentää perinteistä, terävää kontrastia pehmeän pinkin pohjan ja kirkkaan valkoisten kärkien välillä. Sen sijaan, kynsitaiteilijat suosivat hienovaraisempaa lähestymistapaa, luoden ilmeen, joka on pehmeämpi ja läpinäkyvämpi, vain häivähdyksellä vaaleaa kärkeä – usein esitellen luonnollista kynttä.Lyhytkynsisille ei tarvitse jäädä tämä trendi väliin. Voit silti saavuttaa tämän ilmeen pyytämällä kynsiteknikkoasi, Annaa, lisäämään erittäin ohuita geelikynsien jatkeita. Valitse väri, joka on vain sävyn tai kaksi vaaleampi kuin pohjasi, saadaksesi saumattoman siirtymän. Tämä tekniikka luo illuusion luonnollisesti pidennetystä kärjestä, ylläpitäen ranskalaisen manikyyrin eleganssia samalla kun lisätään moderni vivahte.

9. Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: värikkäät kärjet

Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: värikkäät kärjet@nalartinkuopio (Marina)Niille, jotka pitävät klassista ranskalaista manikyyriä hieman liian perinteisenä, on tarjolla eläväinen vivahte tänä keväänä ja kesänä: värikkäät kärjet.Lisäämällä väripilkkuja vaaleanpunaisen pohjan päälle, tämä trendi tuo perinteiseen ranskalaiseen manikyyriin hauskan, kromaattisen ilmeen, tekee tästä designista todennäköisesti ikoniset kesäkynnet. Olitpa sitten yhtenäisen ilmeen ystävä tai vaihtelun kaipaaja, värikkäät kärjet voi sisällyttää lookiisi monin tavoin.Jos kaipaat yhtenäistä ilmettä, valitse sama väri kaikkiin kärkiisi. Kuvittele kynsilläsi kesäinen tangeriinin vire, kermaisen keltaisen pehmeys tai taivaansinisen rauha. Niille, jotka suosivat useampia sävyjä, Vogue suosittelee valitsemaan kaksi tai kolme toisiaan täydentävää väriä, kuten eri sävyjä pinkistä, ja vaihtelemaan niitä eri sormissa. Tai, jos kaipaat enemmän eklektistä mutta sopusointuista ilmettä, valitse jokaiseen kynteen sateenkaaren värien kirjo.Mutta räätälöintimahdollisuudet eivät pääty värin valintaan. On myös erilaisia kärkityylejä, joita kannattaa harkita. Hienovarainen nyökkäys trendille onnistuu mikrokokoisilla kärjillä, jotka tarjoavat minimalistisen lähestymistavan. Toisaalta, voit tehdä rohkean lausunnon valitsemalla paksuja ranskalaisten manikyyrien kärkiä monenlaisissa eloisan värisissä sävyissä.Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: värikkäät kärjet      Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: värikkäät kärjet @overglowedit @pop_polished

10. Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: lyhyet ja neliömäiset

Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: lyhyet ja neliömäiset     Kevät-Kesä 2024 kynsitrendit: lyhyet ja neliömäiset
@nalartinkuopio (Marina)Lyhyet, neliömäiset kynnet tekevät merkittävän paluun kevääksi ja kesäksi 2024. Ne ovat suosittuja yksinkertaisen ja siistin ulkonäkönsä vuoksi. Julkisuuden henkilöt ja tyyli-ikonit pyytävät yhä useammin tätä muotoa. Tämä muutos ei ole vain esteettinen valinta, vaan myös käytännöllinen ratkaisu kesän ulkoiluaktiviteetteihin. On todella tärkeää käyttää kynsinauhaöljyä joka päivä, kun sinulla on lyhyet kynnet. Tämä pitää kynnet ei vain hyvännäköisinä, vaan myös terveinä ja hyvin kosteutettuina. Valitsemalla lyhyet, neliömäiset kynnet, valitset helppouden ja huolenpidon, yhdistäen muodin kynsien hoitoon tulevia lämpimiä kuukausia varten.
Kun katsomme edessä olevaa kevättä ja kesää, on selvää, että kynsitrendit tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ilmaisuun. Olipa kyseessä kromin kiilto, pastellien pehmeys, kristallien loisto tai perinteisen ranskalaisen manikyyrin modernit muunnelmat, jokaiselle löytyy jotakin. Kynsitaide ei ole pelkästään värien ja kuvioiden leikkiä; se on myös tapa hoitaa ja hemmotella itseä. MM Kauneusstudiossa ymmärrämme näiden trendien merkityksen ja olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan juuri sen lookin, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja kauniiksi.Nyt on täydellinen aika varata aikasi geelilakkaukseen, rakennekynsiin tai käsihoitoihin MM Kauneusstudiossa. Anna ammattilaistemme Marina ja Annan ottaa sinut hellään huomaansa, tarjoten viimeisimpien trendien mukaisia käsittelyjä, jotka eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan myös edistävät kynsiesi terveyttä ja hyvinvointia. Kevät ja kesä ovat aikaa uudistumiselle ja uusien asioiden kokeilemiselle, joten miksi et tekisi sitä myös kynsiesi kanssa?Ota yhteyttä tänään ja varaa aikasi, jotta voimme yhdessä luoda sinulle täydellisen kynsilookin tulevaksi kaudeksi. MM Kauneusstudio on paikkasi, kun haluat, että kynnet heijastavat persoonallisuuttasi ja tuovat esiin parhaan version itsestäsi. Nähdään pian, kun teemme kynsistäsi kesän 2024 kohokohdan!

Kysyttävä?

Lähetä meille YV Instagramissa.

Seurata meitä

Jaa artikkeli