Meidän blogi

Miesten hiustyylit: Buzz cut, mullet ja muut

Jos haluat todella muuttaa tyyliäsi tänä vuonna, ehkä on aika seurata vuoden 2024 suurimpia hiustrendejä ja kokeilla muutosta yläosassa. Olitpa menossa työhaastatteluun tai valmistautumassa ensimmäiseen treffiin, hiuksesi voivat kertoa paljon siitä, kuka olet ja mitä teet. Jos olet seikkailunhaluinen tyyppi, saatat valita jotain lyhyempää, ja jos olet perinteisempi, pidät todennäköisesti asiat siistinä. Mutta kukaan ei saisi olla niin ennalta-arvattava, joten ennen kuin istut parturituoliimme ja pyydät jälleen ”tavallista” leikkausta, ota hetki tutustuaksesi vuoden kuumimpiin miesten hiustyylit. Tässä oppaassa Mirva, Kuopion MM Kauneusstudion perustaja, jakaa tietoja tämän vuoden suosituimmista miesten hiustyylistä. Jos tiedät jo haluamasi miesten hiustyylin, klikkaa alla olevia linkkejä päästäksesi suoraan sinne: buzz cutkeskijakausEdgar-leikkausmulletsivujakaus ja hyvin tämänhetkinen TikTok-hiustyyli.

Miesten hiustyylit: BUZZ CUT

Hiuksissa on se hyvä puoli, että ne (useimmissa tapauksissa) kasvavat takaisin. Jos haluat antaa itsellesi hieman uudelleenaloitusta vuonna 2024, buzz cut on aina hyvä vaihtoehto. Yksinkertainen, puhdas ja erittäin helppohoitoinen – et koskaan tiedä kadutko sitä, ennen kuin kokeilet. Katso vain, kuinka hyvältä se voi näyttää.

Vaikka se näyttää helpolta tehdä itse, suosittelemme silti tulemaan parturiin ja saamaan sen ammattimaisesti tehtynä. Näin se ei näytä paikoittaiselta, ja kun se lopulta kasvaa takaisin, hiuksesi näyttävät mukavilta ja tasaisilta. Kuka tietää, saatat vain haluta pitää sen buzzattuna ikuisesti.

Miesten hiustyylit buzz cut
Miesten hiustyylit 2024. Buzz cut

Miesten hiustyylit: KESKIJAKAUS

Jos ajattelet itseksesi, ”Vau, onko keskijakaus taas muodissa?” No, se ei itse asiassa koskaan kadonnutkaan. Palatessamme ’90-luvulle, tämä retrotyyli on noussut suosioon uudelleen. Aikoinaan tunnettu pitkistä, ylellisistä kutreista, jotka valuvat hartioille, nykyään tyyli on kallistunut enemmän sotkuisen lopputuloksen suuntaan tarjoten rennomman estetiikan. Vuonna 2024 parturit lisäävät huolellisesti kerroksia ja tekstuuria pitkiin hiuksiin varmistaakseen, että ne liikkuvat ja virtaavat luonnollisesti, mikä johtaa tyyliin, jota haluat kosketella ja sivellä käsilläsi koko päivän.

Miesten hiustyylit keskijakaus
Miesten hiustyylit keskijakaus

Miesten hiustyylit: EDGAR

Vaikka et ehkä ole kuullut Edgarista aiemmin, olet varmasti nähnyt sen viime kuukausien (jos ei minuuttien) aikana. Hiljalleen yhdeksi kovimmin hypetetyistä hiustrendeistä nouseva tyyli on itse asiassa peräisin Meksikon Jumano-heimolta vuosien 1500 ja 1700 välillä. Nykyään se on suosikki leikkaus niin Helsingin PR-managerien kuin Oulun koodareiden keskuudessa.

Terävällä, äkillisesti lyhennetyllä otsatukalla ja kulhomaisella muodollaan Edgar on varmasti näyttävä. Mutta se tarkoittaa myös, että sen kantaminen on paljon vaikeampaa. Jos on vaikeaa visualisoida sitä päässäsi, ajattele Timothée Chalamet’ta vuoden 2019 elokuvassa The King.

Miesten hiustyylit edgar

Miesten hiustyylit: MULLET

Ah, mullet, miesten hiustyyli, joka on juhlien henki edessä ja liiketapaaminen takana. Kyllä, jopa sofistikoituneet kreikkalaiset ja roomalaiset kantoivat mullettia.  Sitten tuli 1970- ja 80-luvut, mulletin kultainen aikakausi. Se ei ollut enää vain kampaus; se oli lausunto.  90-luku yritti unohtaa sen, 2000-luvulla sitä pilkattiin, mutta kuin sankari mulletin hulmuavassa tuulessa, se teki paluun. Tänään sitä kantavat rohkeat, urheat ja ne, jotka kieltäytyvät noudattamasta vain yhtä kampausta kerrallaan. Mullet on kuin linkkuveitsi kampauksista, valmis mihin tahansa tilaisuuteen.

Parturit ympäri maailman ottavat nyt mulletin tunnusomaiset elementit: pituus takana, lyhyys sivuilla, sotkuisuus päällä ja lisäävät niihin uusia käänteitä. Sivut voivat olla todella lyhyet, mutta niissä voi myös olla pehmeyttä siinä, missä pulisongit ennen olivat. Takana voimme lisätä kevyen undercutin. Vie trendikkyyden äärirajoille muotoilemalla hiukset sliipatusti keskijakaukselle.

Miesten hiustyylit mullet
Miesten hiustyylit mullet

SIVUJAKAUS MIESTEN HIUSTYYLI

Keskijakaus on tehnyt paluun, samoin sivujakaus. Tämä leikkaus on ollut olemassa jo 40-luvulta lähtien ja se oli osa vanhan Hollywoodin virallista univormua. Se on ehdottomasti enemmän virallisen puoleinen, mutta sitä on myös bongattu paljon Pariisin ja Milanon catwalkeilla tällä kaudella. Saavuttaaksesi ultimaattisen sivujakauksen, kuten Henry Cavill, hanki itsellesi kunnollinen kampa ja pidä sen kärkeä lähellä päänahkaa. Aseta tämä muutaman senttimetrin päähän keskilinjasta joko vasemmalle tai oikealle, ja vedä kampaa hitaasti alaspäin. Pitääksesi kaiken paikoillaan, hanki hyvä pomada, ja valitse kiiltävämmän tekstuurin omaava, jos tavoittelet sitä vintage-vibaa.

Miesten hiustyylit sivujakaus

TIKTOK TUKKA

Jos kuulet koskaan jonkun sanovan haluavansa TikTok-hiukset, korkeavolyymiset eteenpäin lakaisut hiukset ovat juuri sitä, mistä he puhuvat. Kiharat ovat olennaisia tähän lookiin, mutta voit saavuttaa jotain samankaltaista permanentin avulla. Kyse on lyhyemmäksi leikkaamisesta takaa ja sivuilta, ja yhdistämällä kaiken täysin volyymikkaaseen bro flow -tyyliin eteen. Tämä on epäilemättä yksi vuoden 2024 suurimmista ja eniten halutuista hiustrendeistä.

Jos luonnolliset hiuksesi eivät omaa näitä hauskoja kiharoita, älä huoli! Ota MM Kauneusstudiosta permanentti miehille, ja me teemme hiuksistasi kimmoisat ja seksikkäät, kuten suosituimmissa TikTok-videoissa nähdään

Miesten hiustyylit tiktok tukka
parturipalvelut

Näiden tyylien ylläpitäminen on helppoa laadukkaiden tuotteiden avulla. Säännölliset parturikäynnit auttavat pitämään hiukset hyvässä kunnossa ja tyylin raikkaana.

Toivottavasti nautit artikkelistamme ja sait siitä inspiraatiota miesten hiustrendeihin. MM Kauneusstudio Kuopiossa tarjoaa nämä ajankohtaiset miesten hiustyylit ja on valmiina auttamaan sinua valitsemaan täydellisen lookin. Älä epäröi ottaa yhteyttä – varaa aikasi jo tänään, niin kokeneet stylistimme toteuttavat toiveesi ja varmistavat, että lähdet liikkeestämme tyytyväisenä ja tyylikkäänä.

Kysyttävä?

Lähetä meille YV Instagramissa.

Seurata meitä

Jaa artikkeli